12 / 05 / 2024

Mahmut Kurtuluş

Mahmut Kurtuluş

Siirt ve Tunceli'de kar yağışı nedeniyle 140 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi

Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Aytekin Öztürk tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Mahmut Yörük: Yüzde 0,50 faizle herkes konut sahibi olur!

Bankaların konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına çekmesi emlak sektöründe, heyecan yarattı. MyKanguru Emlak Ofisi İşletmecisi Mahmut Yörük, faizlerin düşmesinin emlak sektörünü canlandıracağını söyledi.

Kula Mahmut Dede Caddesi asfaltlandı!

Kula Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Mahmut dede Caddesi’ndeki yol çalışmalarına hızla devam ediyor.

İzmir Kurtuluş Mahallesi'ndeki binaların bakımsızlığı dikkat çekiyor!

İzmir’in ilk yerleşim yerlerinden biri olan Agora antik kentinin bitişiğindeki Kurtuluş Mahallesi adını İzmir’in özgürlük mücadelesinden aldı.

Mahmut Çelikcan: Toplu konut yapacak yer bulamıyoruz!

Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kaçak yapılaşmayı önlemek için toplu konut yapmak istediklerini, ancak yer bulmakta sıkıntı çektiklerini söyledi.

Mahmut Dede: İznik'te arsa fiyatları arttı!

İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Sürücü, İznik TSO Başkanı Mahmut Dede’ye yapacakları Soğuk Hava Deposu ve Sebze Meyve Paketleme tesisi projesi hakkında detaylı bilgi verdi. Dede ilçede arsa fiyatlarındaki artışa değindi.

Mahmut Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmut Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Bozdemir tarafından 150 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Sultanbeyli, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

Mahmut Çelikcan'dan Yüreğir'e kentsel dönüşüm uyarısı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarının açık ve şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, "Bizim adımızı kullanarak görüşme yapmak isteyenlere vatandaşlarımız itibar etmesin" dedi.

Mahmut Tanal Çekmeköy'ün yol sorununu meclise taşıdı!

İstanbul'un Çekmeköy ilçesindeki kaldırım ve yol sorunu meclise taşındı. Konu ile ilgili olarak İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı tarafından yanıtlandırılmak üzere soru önergesi hazırladı..

Mahmut Çelikcan:Yüreğir'in çeşitli bölgelerine spor tesisleri yapıyoruz!

Adana Yüreğir Belediyesi gençleri sporla buluşturuyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Yüreğir Belediyesi sporda iddialı” diyerek Yüreğir'de yapılan spor tesisleri çalışmaları hakkında konuştu

İskenderun Kurtuluş'taki gecekondular park için yıkıldı!

İskenderun Belediyesi şehrin merkezine yeni bir yeşil alan daha kazandırıyor. Kurtuluş Mahallesi eski İŞKUR binası arkasında oluşturulacak yeni yeşil ve park alanı için gecekondu binalar yıkıldı.

Mahmut Çelikcan: Yapısal ve zihinsel dönüşüm birlikte yürütülmeli!

Katıldığı programlarda Yüreğir'de uyguladıkları kentsel dönüşüm projelerini anlatan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kentsel dönüşümün rantsal dönüşüm olmadığının altını çizdi.

Mahmut Çelikcan: Kaçak yapıları yıkın!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir’de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, ekiplere talimat verdi: Kaçak yapıları yıkın

Mahmut Kurtuluş Haberi

Mahmut Kurtuluş

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Kurtuluş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kış mevsiminde köy yollarında yapacakları kar mücadelesi ile ilgili bütün hazırlıkları tamamladıklarını, kar mücadelesini özellikle Şirvan, Pervari ve Eruh ilçesindeki köy yollarında sürdürdüklerini söyledi.


Ekiplerin bütün ekipmanları ile karla mücadeleye hazır hale getirildiğini kaydeden Kurtuluş, ''2 ekibimiz Şirvan ilçesine bağlı Cevizlik ve civarı köylerin yolları ile Pervari ilçesinin Doğan köyü ve çevresindeki köy yollarını açma çalışmalarını yürütüyorlar. Kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapalı 22 köy yolunda çalışma yürütülüyor'' dedi.


Tunceli İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek de, kar dolayısıyla, il merkezine bağlı 26, Çemişgezek ilçesinde 3, Hozat'ta 6, Mazgirt'te 26, Nazimiye'de 18, Ovacık'ta 11, Pertek'te 8 ve Pülümür'de 20 olmak üzere toplam 118 köy yolunun ulaşıma kapandığını bildirerek, ''Kapalı...