29 / 04 / 2024

mahmut nebati

mahmut nebati

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi Seyyid Mahmut Nebati, THY'ye İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atandı.

AKP'li Bakan'ın kardeşi THY'ye atandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi Seyyid Mahmut Nebati, THY'ye İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atandı.

Bakan Nureddin Nebati'den konut fiyatlarında fahiş artış yapan fırsatçılara uyarı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektöründe devreye aldıkları uygulamalar üzerinden fırsatçılık yapmaya ve vatandaşları mağdur etmeye kalkışanlar hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Bakan Nebati'den milyonlara bayram müjdesi! 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli ucuz kredi verilecek! Başvurular ne zaman?

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son dakika açıklamasıyla girişimcilere yönelik 6 Kredi paketini müjdeledi. Peki 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli ucuz kredi şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak?

Altın yatırımı yapmayı düşünenlere Bakan Nebati'den önemli çağrı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yatırımcılara altın ve ucuz TL kredisiyle ilgili açıklamalar yaptı. Kur Korumalı Mevduat hesabında 782 milyar biriktiğini açıklayan Nebati, "Enflasyon üzerinde kararlı adımlarımızı atmaya devam edeceğiz" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den mesaj: Türkiye faiz kıskacından çıktı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Kur korumalı TL mevduat (KKM) hesabı ile döviz kurları için stabilizasyon sağlandığını ve  döviz kurlarında stabilizasyonun en iyi şekilde yürüdüğünü söyledi.

Bakan Nebati açıkladı! Ucuz gıda için destek 29 milyara yükseltildi

Tarımda yeni destekleri açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, çiftçiye kredi üst limitinin iki katına çıkarıldığını vurguladı. Tarımsal desteğe vergi muafiyetinin getirildiğini kaydeden Nebati, tarımsal üretime verilen desteğin de 29 milyara yükseltildiğini açıkladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Türkiye'de 2020 yılında Berat Albayrak'ın istifa etmesiyle başlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimlerinin son halkası Nureddin Nebati oldu. Nebati'nin 3 Aralık'ta getirildiği görevden alınacağı yerine Mehmet Şimşek'in geleceği iddia edildi.

Kripto para düzenlemesinde son durum ne? Bakan Nureddin Nebati açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para düzenlemeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Nebati'nin o açıklamaları...

Bakan Nureddin Nebati'den müteahhitler için flaş açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarda kamu müteahhitlerine bütçe imkanları doğrultusunda destek vereceklerini dile getirdi.

Bakan Nebati'den sürpriz dolar çıkışı! Dolar kaç lira olacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı bir televizyon programında ekonomi gündemi ve Türkiye'de doların seyriyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Nureddin Nebati, FED'in faiz kararını açıklamasından sonra doların Türkiye'deki durumuyla ilgili konuştu.

Nureddin Nebati'den KDV açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Nebati'nin o açıklamaları...

Nureddin Nebati: Etiketler üzerinden operasyon çekenlere biz de operasyon çekeceğiz!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni'nde gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Yastık altında ne kadar altın var? Bakan Nebati o rakamı resmen açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Paketle beraber yastık altındaki altını da sisteme sokmuş olacağız, ki 5 bin ton civarında bir altın olduğu tahmin ediliyor. Bunun belli bir miktarı, Merkez Bankasına destek olacak ve döviz ihtiyacını giderecek" diye konuştu.

mahmut nebati Haberi

mahmut nebati

Türk Hava Yolları'nda (THY) dikkat çeken bir atama gerçekleşti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin kardeşi olan Seyyid Mahmut Nebati'nin, THY İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak ataması yapıldı.

Aile tekstil firması B&G'nin yöneticisi olarak görev yapan Seyyid Mahmut Nebati, aynı zamanda Genç MÜSİAD'da Genel Başkanlık görevi de yapmıştı.

THY tarafından yapılan atanma duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

“Değerli çalışma arkadaşlarımız, İcra Komitesinin aldığı atama kararını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Sn. Seyyid Mahmut Nebati’nin İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atanmasına karar verilmiştir. Yeni görevlendirmenin ortaklığımıza ve çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz."

NEBATİ ÖNDERLİĞİNDE TOPLANIYORLAR

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığında bugün toplanacak Fiyat İstikrarı Komitesinde, son dönemde küresel gelişmelere bağlı başta enerji ve gıda olmak üzere emtia fiyatlarının seyri mercek altına alınacak ve gelecek...