04 / 05 / 2024

Mahmut Sami Şahin karaman

Mahmut Sami Şahin karaman

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Başkan Şahin: ‘Onaysız işlemlerden banka sorumludur’

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, onaysız işlemlere ilişkin açıklama yaptı. Şahin, müşterinin onayı dışında yapılan işlemler nedeniyle meydana gelebilecek tüm zarardan bankanın sorumlu olduğunu söyledi.

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Marınergy Yenilenebilir Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marınergy Yenilenebilir Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Serin, Tamer Özkan, Aras Marrine Yatırım Holding Anonim Şirketi ve YEO Elektrik Otomasyon Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

İstanbul Koru Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Koru Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Yavaş tarafından kuruldu.

Ontario İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ontario İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar ‘da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Karaaslan, Mahmut Sami Ellialtı, Ahmet Cengizhan Dereci ve Alpkenan Dereci ortaklığında kuruldu.

Yeni İstanbul Emlak Organizasyon Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni İstanbul Emlak Organizasyon Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 80 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Yavaş tarafından kuruldu.

Buzz Mimarlık İnşaat Danışmanlık Taahhüt Tüketim Malları Limited Şirketi kuruldu!

Buzz Mimarlık İnşaat Danışmanlık Taahhüt Tüketim Malları Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Sami Başak ve Sinan Cem Eryaşar ve Gamze Eryaşar imzasıyla kuruldu.

Kayseri Melikgazi'deki tarihi camiler restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacı Torun Efendi, Hacı Mahmut Sami Ramazanoğlu ve Altıntepe Camileri'nde aslına uygun olarak onarılıp hizmete sunulacağını bildirdi.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki Şahin Tepesi mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesinde bulunan Şahin Tepesi'nin mülkiyetine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Özmef Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmef Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Sami ve Ferhat Taşçı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.

Panera Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panera Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Sami Yavaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Başakşehir, Başak Mahallesi, Yeşilvadi Caddesi'nde kuruldu.

Mahmut Sami Şahin karaman Haberi

Mahmut Sami Şahin karaman

Mahmut Sami Şahin, 1971'de Karaman'da dünyaya geldi. Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nu 1982 yılında ve Karaman İmam Hatip Lisesi'ni ise 1989 yılında bitirdi. 

Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü 1993 yılında bitirdi ve aynı Üniversitede yüksek lisansını tamamlayarak Makine Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. 1992-1993 döneminde S.Ü. Eğitim Fakültesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi gördü. Karaman'da bir süre devlet memurluğu görevinden sonra: özel sektörde makine imalat ve hidrolik otomasyon sektörlerinde yönetici olarak çalıştı. 1998 yılında kendi firması olan Simya Hidrolik Otomasyon Ltd. Şirketini kurdu. 2000 yılında Karaman ve Konya'da otogaz dönüşüm ve projelendirmeleri işlerinde bulundu.

2004 yılında Bosch Rexroth firmasının Karaman'ın da içinde bulunduğu Konya Bölge Ana Bayisi /e Bölge Müdürü oldu. Orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir. Savunma sanayi ile iIgili bazı projelerde çözüm...