08 / 05 / 2024

Mahmut Yavuz

Mahmut Yavuz

Mahya Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Yavuz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mahmut Yavuz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Köksalan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksalan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Köksalan, Fatih Köksalan ve Mahmut Yavuz Köksalan ortaklığında kuruldu.

Mahya Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mahya Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Yavuz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mahmut Yavuz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Nazım Yavuz: Atıl durumda bulunan çatılar kullanıma açılmalı!

Her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanan Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hareketliliğe rağmen konut açığı sorunun devam ettiğini belirtti

Nazım Yavuz: Konut açığının çaresi çatı arasında saklı!

Her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanan Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hareketliliğe rağmen konut açığı sorunun devam ettiğini belirtti.

Nazım Yavuz: Konut açığı için atıl durumdaki çatılar kullanıma açılmalı!

ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hareketliliğe rağmen konut açığı sorunun devam ettiğini belirterek, atıl durumda bulunan çatıların kullanıma açılmasıyla her binada konut sayısının artacağını söyledi.

Sema Yavuz: Köpeğime bak evimde bedava otur!

Sinop'ta çok sevdiği köpeği "Panter"i kışın yaşadığı Almanya'ya götüremeyen Sema Yavuz, çözümü köpeğini evinde bakacak kişiden kira almamakta buldu. İlana "Kira almıyorum, hayvansever öğrenci arıyorum" yazdı...

Nazım Yavuz: Çatılarımızı dayanıklı hale getirmeliyiz!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi...

Nazım Yavuz: Standartlara uymayan çatılar fırtınada uçak gibi havalanıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi.

Mahmut Kocadon: Bodrum'un marka değerini korumalıyız!

BODRUM’un marka değerini korumak gerektiğinin altını çizen Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon, “Yerel yönetim, kamu yönetimi, halkımız, tüccarımız hem de odamız bilinçli olup yakaladığımız marka değerini korumamız lazım” dedi.

Ömer Yavuz Gülen kimdir?

Mimar Ömer Yavuz Gülen kimdir? Ömer Yavuz Gülen, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Ömer Yavuz Gülen, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşte Ömer Yavuz Gülen..

Esenler Yavuz Selim Mahallesi'nde günde 1 TL'ye otopark!

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla trafiğe kapatılan Yavuz Selim Mahallesi’nin otopark sorunu çözüme kavuştu. Plaka tanıma sistemi ile yapılan 198 araç kapasiteli otopark günlüğü 1 liradan olmak üzere aylık 30 liradan hizmete girdi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne aşamada?

Adı Yavuz Sultan Selim olarak belirlenen 3. Köprü'de inşaat çalışmaları devam ediyor. 24 saat aralıksız çalışmaların devam ettiği köprüde kule inşaatlarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor...

Kenan Yavuz: Türkiye’ye 4 Petkim daha lazım!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, İzmir Aliağa’daki Petkim Yarımadası’nda devam eden rafineri, liman ve yenileme yatırımlarını enerji gazetecilerine yerinde anlattı. Yavuz, “Türkiye’nin dört Petkim’e daha ihtiyacı var” dedi

Mahmut Yavuz Haberi

Mahmut Yavuz
Mahya Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Yavuz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mahmut Yavuz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


Mahya Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...