17 / 05 / 2024

Mahmutbey-Çorlu kavşak trafik

Mahmutbey-Çorlu kavşak trafik

İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Mahmutbey - Çorlu Köprülü kavşağı çalışmaları nedeniyle bugün saat 21.30’dan itibaren bazı yolların kademeli olarak trafiğe kapatılacağını açıkladı...

Mahmutbey Batı Kavşağı uygulama projesi askıda!

Başakşehir ilçesi Mahmutbey Batı Kavşağı Bahçeşehir girişi arası Tem Kuzey Güney Yollarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli tek yön uygulama projesi bugün askıya çıkarıldı.

Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına hayata geçirdiği Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çukurova Tünel Kavşak çalışması hızla ilerliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına başlattığı Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar devam ediyor.. 

Manisa Turgutlu'ya köprülü kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu'ya kazandıracağı köprülü kavşak projesine yapılan itirazlar reddedildi.

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Kocaeli'ye üç katlı kavşak geliyor!

Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu projesi ile TEM ile limanı bağlayacak olan yolun D-100 kısmında üç katlı kavşak yapılacak. Karayolları projeyi onayladı.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşak'ta çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Karamanlı Kavşak'ta çalışmalara başlandı.

Ordu Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı, kavşak trafik sorununu da çözecek.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

Antalya Tonguç’ta kavşak inşaatları tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Projesi kapsamında Tonguç Caddesi üzerinde başlattığı hemzemin geçiş ve katlı kavşak inşaatları geçtiğimiz gün tamamlandı.

Mahmutbey-Çorlu kavşak trafik Haberi

Mahmutbey-Çorlu kavşak trafik

İstanbul Valiliği, Mahmutbey-Çorlu Köprülü kavşağı çalışmaları nedeniyle bugün saat 21.30’dan itibaren bazı yolların kademeli olarak trafiğe kapatılacağını açıkladı.


İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Yapımı devam eden 'Mahmutbey - Çorlu Köprülü Kavşağı arası otoyol ve bağlantı yolları üzerinde viyadük ve yaklaşımlarının üstyapı iyileştirme yapım işi' çalışmaları kapsamında TEM (O3) Otoyolu Mahmutbey Gişeler - Avcılar Kavşağı arasındaki bölümde Yarımburgaz Viyadüğü ve Ispartakule Viyadüğü' üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılacak. Söz konusu çalışmalar; ilk olarak TEM (O3) Otoyolu Avcılar - Mahmutbey (Güney taşıma yolu) yönünde yapılacak olup, çalışmalar tamamlandıktan sonra Mahmutbey - Avcılar (Kuzey taşıma yolu) yönüne geçilerek yol şerit şerit trafiğe kapatılarak çalışmalar sürdürülecektir. Sırasıyla Yarımburgaz Viyadüğü, sonra Ispartakule Viyadüğü'nden 2 şerit trafiğe kapatılarak viyadük üzerindeki kapatılan şeritlerde üstyapı onarımı yapılarak viyadük...