04 / 05 / 2024

Mahmutbey gişeleri açıklaması

Mahmutbey gişeleri açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tam bir trafik kaosunun yaşandığı Mahmutbey gişelerinin ücretsiz olamayacağını belirtti.

Mahmutbey gişelerinde yıkım başladı!

İstanbul'da trafik yoğunluğunun en çok görüldüğü yerlerden olan Mahmutbey Gişeleri'nde serbest geçişlere izin verilmesi sonrasında yıkım çalışmalarına başlandı.

Mahmutbey gişelerinin taşınması meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul TEM Otoyolu üzerinde bulunan Mahmutbey gişelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularını, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Mahmutbey gişelerinin 3. köprü ile alakası kalmayacak!

Mahmutbey gişelerinde Serbest Geçiş Sistemi'ne geçilmesiyle trafik yoğunluğu yüzde 30'a varan oranlarda azalacak, İstanbullu vakitten ve yakıt giderinden tasarruf edecek.

Avrasya Gayrimenkul'den Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galip Öztürk hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. İşte Avrasya GYO'nun Galip Öztürk açıklaması..

Mahmutbey gişeleri 45 günde tamamlanacak!

Mahmutbey gişelerinde trafik yükünün hafifletilmesi için başlatılan çalışmaların bitiş tarihi ile ilgili Bakan Arslan açıklama yaptı. Arslan 45 günde tamamlanacağını ifade etti

Otoyol ve köprü gişeleri kalkıyor!

Trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla yapılacak çalışma kapsamında, Çamlıca ve Mahmutbey gişeleri ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gişeleri ayıran duvarlar kaldırılarak, gişesiz geçiş sağlanacak.

Mahmutbey gişeleri suçlu değil!

REDAC ve EMLAKCHI CEO’su Bilge Özdemir, gündemi meşgul eden Mahmutbey gişelerini içeren yazı yazdı. İşte Bilge Özdemir'in yazısı...

Mahmutbey gişelerine yılda en az 150 milyon dolar bırakılıyor!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Mahmutbey gişelerinin kalkacağını ancak havadan okuma yöntemiyle ücret alınmaya devam edeceğini söyledi.

Dumankaya'dan TMSF açıklaması!

Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla Dumankaya ailesine bağlı şirketlere TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.Bu karar üzerinde Dumankaya'dan açıklama geldi. İşte Dumankaya'dan TMSF açıklaması..

Mahmutbey gişeleri ücretsiz mi olacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tam bir trafik kaosunun yaşandığı Mahmutbey gişelerinin ücretsiz olamayacağını belirtti.

Konutta KDV iadesi Bakanlık açıklaması!

Konutta KDV indiriminin yapılması ile gündeme gelen iadeler hakkında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı açıklama yaptı. İşte konutta KDV iadesi Bakanlık açıklaması..

Moody’s’ten flaş Türkiye açıklaması!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye ekonomisi hakkında açıklamada bulundu. Moody's açıklamasında "Darbe girişiminden kaynaklanan şok büyük ölçüde ortadan kalktı, ancak her zaman uzun vadeli sorunları mevcut" dedi.

Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Mahmutbey gişeleri açıklaması Haberi

Mahmutbey gişeleri açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tam bir trafik kaosunun yaşandığı Mahmutbey gişelerinin ücretsiz olamayacağını belirterek, “Mesafe uzun. Yeni yatırımları yapabilmeniz için ücretli geçiş gerekli. Ama Mahmutbey’de trafiği yüzde 30 rahatlatacak serbest geçiş sistemine geçeceğiz. 2 ayda bu sistemi kuracağız” dedi.


ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan dün CNN Türk’te Hakan Çelik’in sunduğu ‘Hafta Sonu’ programına konuk oldu. Bakan Arslan İstanbullu sürücülerin kâbusu haline gelen ve son dönemde büyük tartışma konusu olan Mahmutbey gişeleri hakkında açıklamalar yaptı. Arslan şunları söşledi: “Mahmutbey adeta İstanbul’un dışında bir yerken şimdi kavşak haline geldi. Karayolu tabiriyle şişe başı konumu var. Trafik geliyor ve toplanıyor. Biz İzmir–Seferihisar’da serbest geçiş dediğimiz, araçların direkt takip edildiği, araçların duraksamadığı bir sistem kurduk. Mahmutbey gişeleri için de...