02 / 05 / 2024

mahmutbey mecidyeköy arası kaç dakika

mahmutbey mecidyeköy arası kaç dakika

Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ile iki bölge arasındaki mesafenin 26 dakikaya indirilmesi hedefleniyor. Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı güzergahı yaklaşık 17,5 kilometre olarak planlanıyor....

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

Hayat City Mahmutbey'de yüzde 60 peşin 18 ay vade fırsatıyla!

Özak GYO imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Mahmutbey'de hayata geçirilen Hayat City Mahmutbey'de yüzde 60 peşin, kalan yüzde 40'ı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Hayat City Mahmutbey'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Hattı 29 Ekim'de açılıyor!

Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Hattı 29 Ekim'de açılıyor. Bu hatla günde 400 bin yolcu taşınacak ve metrobüsün de yükü hafifleyecek...

Mahmutbey'de 35.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mahmutbey Köyü, 2081 ada, 2 parselde yer alan 4 bin 651 metrekarelik imarlı arsayı 35 milyon 280 bin 975 TL'ye icradan satıyor...

Mahmutbey'de 17 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memuluğu, İstanbul ili, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyü, 1670 ada, 18 parselde yer alan 1.365,96 metrekarelik arsayı 17 milyon 74 bin 500 TL'ye icradan satıyor...

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nda son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan metro hattının 2021 yılında açılması planlanıyor.

Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattında test sürüşleri başladı!

İstanbul'un ikinci sürücüsüz metrosu Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattında test sürüşleri başladı...

Sultanbeyli-Çekmeköy Metro Hattı'nda çalışmalar hızlanacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Sultanbeyli-Çekmeköy arasındaki hattı hızlı bir şekilde ele alacağız ve tamamlayacağız." dedi.

Mahmutbey'de 13.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyü'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 13 milyon 620 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mahmutbey-Mecidiyeköy Metrosu tam gaz devam ediyor!

Merakla beklenen Mahmutbey Mecidiyeköy-Metro Hattı'nın inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Proje tamamlandığında Mahmutbey - Mecidiyeköy arasındaki mesafe 26 dakikaya düşecek.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu yıl sonunda hizmete açılacak!

8 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Mahmutbey - Mecidiyeköy Metrosu'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu yıl sonunda hizmete açılacak.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu yıl sonu açılacak!

İBB Başkanı Uysal, "Bu yıl sonu itibarıyla inşallah Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunu bitireceğiz" dedi...

mahmutbey mecidyeköy arası kaç dakika Haberi

mahmutbey mecidyeköy arası kaç dakika


Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı!

Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ile iki bölge arasındaki mesafenin 26 dakikaya indirilmesi hedefleniyor. Mecidiyeköy Mahmutbey metro güzergahı yaklaşık 17,5 kilometre olarak planlanıyor. Öncelikli olarak Şişli, Kağıthane, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Esenler ve Bağcılar arasında seyahati sağlayacak olan Mahmutbey metrosu daha sonra Kabaşataş'a kadar uzatılacak.


Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı güzergahı!

Şişli, Kağıthane, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Esenler ve Bağcılar arasında hizmet verecek olan Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu; Mecidiyeköy’de Hacıosman Yenikapı Metrosu’na entegre olarak başlayacak, Çağlayan, Kağıthane, Nurtepe Alibeyköy bölgelerinden geçerek Karadeniz Mahallesi’nde mevcut Edirnekapı Sultançiftliği Hattı’na entegre olacak, oradan Tekstilkent ve Yüzyıl Mahallesi’nden geçerek Mahmutbey'de de Mahmutbey Başakşehir metrosu ile birleşiyor.


Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı durakları!

Mecidiyeköy, Çağlayan, Kağıthane, Nurtepe, Alibeyköy, Yeşilpınar, Veysel Karani, Akşemsettin, Kazım Karabekir, Yenimahalle, Karadeniz Mahallesi, Tekstilkent, Yüzyıl Mahallesi, Göztepe ve Mahmutbey...


Mahmutbey'den...