21 / 05 / 2024

mahmutpaşa yokuşu

mahmutpaşa yokuşu

Reşat Altın'ın 30 lira olduğu 1946 yılında Büyük Çorapçı Han'ı içinde bir dükkan 30 bin liraya satılacakmış. Eyüp'te Rami Kışlası'nın arkasında 4 dönüm meyve bahçesi 267 adet altın parasına, 8 bin liraya satılacakmış.

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

Opel Combo Life'a dudak uçuklatan zam! Combo Life'ın Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı! 

Opel Combo Life'a bu ay resmen dudak uçuklatan zam geldi. En sevilen ticari araçlar arasında yer alan Combo Life'ın Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı... İşte Combo Life Mayıs 2023 fiyat listesi...

Ford Focus'a dudak uçuklatan kasım zammı! Ford Focus fiyatı ne kadar oldu? 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Ford Focus kasım ayı fiyat listesi güncellendi. Ford Focus'a kasım ayında dudak uçuktan zam geldi. Peki Ford Focus fiyatı ne kadar oldu? Ford Focus fiyatı kaç lira? 14 Kasım 2022 Ford Focus fiyat listesi.

Gram altın için önemli uyarı! İslam Memiş 15 Ağustos’u işaret etti!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için, 15 Ağustos’u işaret etti. İşte detaylar!

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Bloğu Halk Bankası'na kiraya verdi!

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Bloğu Halk Bankası'na kiraya verdi ve 2 senelik kira bedeli peşin olarak alındı. 

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Kanal İstanbul’a komşu dev arazinin imar planlarına iptal kararı!

Başakşehir Hoşdere'de Kanal İstanbul’a komşu 83 bin metrekare büyüklüğündeki alanın imar planlarına ilişkin mahkeme tarafından iptal kararı alındı.

İstanbul Mahmutpaşa'da esnafın 'taklitçi kiracı' sorunu!

Taklit ürün satıcıları Kapalıçarşı'dan Mahmutpaşa'ya gidiyor. Yüksek fiyatlarla iş yeri kiralayan taklitçiler, eski kiracıları devre dışı bırakıp çarşıyı ele geçiriyor.

İstanbul Mahmutpaşa'da esnafların kira tepkisi!

"İstanbul ekonomisinin kalbi" diye anılan ve bir zamanlar insanların yürümekte bile zorlandığı tarihi alışveriş merkezi Mahmutpaşa’da, işler durma noktasında. 10 aydır satışları düşen birçok dükkan el değiştirirken, kepenk indirmemekte direnen esnaf durumunu anlattı...

Mahmutpaşa'daki tarihi hanın önündeki dükkan tabelası kaldırıldı!

Mahmutpaşa'daki tarihi bir handa yer alan Sultan 2. Abdülhamit dönemine ait kitabenin önündeki dükkan tabelası bugün kaldırıldı...

Mahmutpaşa'daki tarihi hanın değeri hiçe sayılıyor!

Tarihi Kapalıçarşı’nın Fesciler Kapısı’ndaki kitabeye güvenlik kamerası takılmasına benzer bir duruma Mahmutpaşa’daki hanın girişinde yer alan tarihi kitabede rastlanıyor. Kitabenin önü  han girişinde bulunan dükkanın tabelası ile kapatılmış vaziyette...

Necati Kocabay, Nurgül Yeşilçay’a komşu oldu!

Yapımcı Necati Kocabay, önümüzdeki sene evleneceği sevgilisi Nurgül Yeşilçay’a, yakın olmak için Yeşilçay'ın Ulus’ta oturduğu evinin karşısındaki daireyi satın aldı.

İÇDAŞ Çanakkale'ye uçak gemisi için dev havuz inşa ediyor!

İÇDAŞ AŞ'nin uçak gemisi yapmak için geçen yıl Değirmencik tesislerinde temelini attığı 370 metre boyunda ve 70 metre genişliğindeki kuru havuz inşaatında çalışmalar devam ediyor. 

mahmutpaşa yokuşu Haberi

mahmutpaşa yokuşu

Acele Kelepir Emlak Satışı


1 - Mahmutpaşa Büyük Çorapçı Hanı içinde 22 - 29 No. altında büyükçe bodrumu mevcut kagir mağaza 30.000 lira, 2 - Mahmutpaşa Yokuşu'nda Mercanağa Mahallesi'nde 180 No. kagir rastıkçı dükkanı 12,500 lira, 3 - Eyüp'te Salahi Mehmet Bey Sokak'ında 13 No: 5 odalı ahşap hane bahçesi ile 8.000 lira. 4 - Rami, kışla arkasında asfalt güzergahında 4 dönüm içinde büyükçe kuyu ve meyve ağaçları havi bahçe mahalli 8.000 lira.


Görmek isteyenler mezkur mağaza, dükkan ve hanenin içindeki kiracılara ve görüşmek için Eyüp'te Tuğlacı Hafız Şaban Özbalçık'a bizzat müracaatları veya 20227 N: ya telefon etmeleri


(1946 yılında Reşat Altın 30 liraymış.)


Akşam Gazetesi 31 Kasım 1946



Abdullah Kutalmış Mızrak/Emlakkulisi.com

         ...