18 / 05 / 2024

Mahsum Semerci

Mahsum Semerci

Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahsum Semerci, Van'da 2011 yılında meydana gelen depremden sonra yıkılan binaların 6306 sayılı kentsel dönüşüm kanunu kapsamında faiz desteğinden yararlanacağına dair bakanlıktan olur yazısının geldiğini duyurdu.

Tumay İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tumay İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mahsum Bulut tarafından kuruldu.

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de  Mahsum Bürlükkara tarafından kuruldu.

Demir72 İnşaat Otomotiv Otelcilik Nakliye Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir72 İnşaat Otomotiv Otelcilik Nakliye Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Mahsum Demir tarafından kuruldu.

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Mahsum Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Maksum Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Aurum İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aurum İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Aydın Koçer ve Hakkı Semerci ortaklığında kuruldu.

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi Fatih'te Mahsum Çakıl ve Oktay Özakdağ ortaklığında kuruldu.

Özkar Demiryolları İnşaatı Limited Şirketi kuruldu!

Özkar Demiryolları İnşaatı Limited Şirketi  Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Biret Karakaya ve Mahsum Özen tarafından kuruldu.

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 binTL sermaye bedeli ile Mahsum Kaya tarafından kuruldu.

Waco Mimarlık Ve Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Waco Mimarlık Ve Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahsum Koç ve Mehmet Koç ortaklığında kuruldu. 

Maun Yapı Malzemeleri Reklam Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maun Yapı Malzemeleri Reklam Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahsum Sağlam tarafından kuruldu.

Mrs Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahsum Ekinci ve Reşat Ekinci tarafından kuruldu.

Hangar Group İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hangar Group İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi  bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Mercan ve Hakkı Semerci ortaklığıyla kuruldu.

Mahsum Semerci Haberi

Mahsum Semerci

Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahsum Semerci, Van'da 2011 yılında meydana gelen depremden sonra yıkılan binaların 6306 sayılı kentsel dönüşüm kanunu kapsamında faiz desteğinden yararlanacağına dair bakanlıktan olur yazısının geldiğini duyurdu. Böylece söz konusu bina sahipleri faiz desteğinden faydalanabilecek. 


Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayınlayan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahsum Semerci, "23 Nisan 2015 Tarihli ve 29335 Sayılı Resmî Gazete yayımlanan "6645 Kanun Numaralı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun' un geçici 1 inci maddesinin ikinci fıkrasında "Van ilinde 2011 yılında meydana gelen depremlerden dolayı hasar gören ve 7269 sayılı Kanuna göre orta hasarlı veya ağır hasarlı olarak tespit edilen yapılar 16/5/2012 tarihli ve 6306 sayılı Afet Riski...