03 / 05 / 2024

Mai Residence yeni kampanyası

Mai Residence yeni kampanyası

Kampanya kapsamında peşinat tutarı ve kredi taksitlerini 12 ay öteleme fırsatını 120 ay ile sunulan Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler yüzde 1 peşinatla evini seçip, 1 yıl sonra evine taşınabiliyor...

Emaar Square Residence yeni fiyat listesi!

Emaar Square Residence yeni fiyat listesi 1+1'lerde minimum 350 bin dolardan başlıyor. Emaar Square projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Libadiye'de inşa edildi...

Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor!

Mist İnşaat tarafından İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor. 

Piazza Residence yeni fiyat listesi 2017!

Piazza Residence yeni fiyat listesi 2017 kapsamında projede daireler 641 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor...

East Park Residence yeni görselleri!

Toplam 15 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İşte East Park Residence yeni görselleri...

Mai Residence projesindeki fırsatları kaçırmayın!

Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” mottosuyla herkesi ev sahibi yapıyor. Yepyeni hizmet anlayışıyla Evdekifırsat.com, Bağdat Caddesi’ne 15 dakikalık mesafede bulunan Mai Residence projesinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, hemen teslim daireler!

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Kartal Mai Residence satış fiyatları!

Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika kadar uzaklıkta yükselen projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Kartal Mai Residence satış fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence Fer Yapı iletişim!

213 konut ve 144 home ofisten oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Mai Residence Fer Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi.

Mai Residence ulaşım bilgileri!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlıyor. Mai Residence ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence ödeme bilgileri!

Mai Residence ödeme bilgileri kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen proje Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal satış fiyatları!

Mai Residence Kartal satış fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. Fer Yapı imzası ile yükselen projede 213 adet konut ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Mai Residence yeni kampanyası Haberi

Mai Residence yeni kampanyası

İstWest ve iTower gibi sembol projeleri İstanbul'a kazandıran FerYapı'nın Kartal'da yükselen Adalar manzaralı yeni projesi Mai Residence'da Kurban Bayramı'na özel bir kampanya başladı. Kira öder gibi ev sahibi olma avantajı sunan projede Kurban Bayram'ında evini alıp 2015 yılı Kurban Bayramı'nda yeni evlerine taşınarak ödeme yapmak mümkün. 


Kampanya kapsamında peşinat tutarı ve kredi taksitlerini 12 ay öteleme fırsatını 120 ay ile sunulan Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler yüzde 1 peşinatla evini seçip, 1 yıl sonra evine taşınabiliyor. 31 Ekim 2014'te sona erecek olan bu kampanyada 2+1 dairelere ayda 2 bin 800 liradan başlayan taksitlerle sahip olmak mümkün. Projede KDV oranı da yüzde 1. Birinci blok Mart 2015'te, ikinci blok ise Eylül 2015'te teslim...