02 / 05 / 2024

mai rezidans satış

mai rezidans satış

Kartal Mai Residence adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 14 ve 35 katlı 2 blok halinde inşa edilen Mai Residence'ta daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor...

Fer Yapı Mai Residence vaziyet planı!

Fer Yapı Mai Residence vaziyet planı haberimizin içerisinde yer almaktadır. Kartal Mai Residence'de yüzde 1 KDV oranı ile satış süreci devam ediyor...

Kartal Mai Residence telefon numarası!

Kartal Mai Residence telefon numarası ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Mai Residence konut fiyatları 267 bin liradan başlıyor...

Nef Inistanbul Gala Rezidans satılık!

Toplam 788 adet dairenin yer aldığı proje konum bilgisi kapsamında metrobüse ise 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Nef Inistanbul Gala Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Folkart Life Bornova Rezidans satış ofisi!

İzmir'in Bornovca İlçe'sinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Folkart Life Bornova Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Aydos Country Rezidans satılık!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde yükselen proje 900 adet daireden meydana geliyor. Aydos Country Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

İncek Loft Rezidans satılık!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projede 44 adet ticari birim yer alıyor. İncek Loft Rezidans satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık göstererek dizayn edildi.

Lokum Evler Rezidans satılık!

Lokum Evler Rezidans satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lokum Evler ‘de 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri yer alıyor.

Tuzla Lokum Rezidans satılık ev!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 64.91 metrekareden başlıyor. Tuzla Lokum Rezidans satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Sur Yapı Mirage Rezidans satılık daire!

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 342 adet daire bulunuyor. Sur Yapı Mirage Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

360 Kurtköy Rezidans satılık!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası'nda yer alan Kurtköy Çamlık'da yükselen proje toplam 52 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. 360 Kurtköy Rezidans satılık daire sayısı 540 adet olarak belirlendi.

Aydınlı Lokum Rezidans satış ofisi!

1+1'lerin alanları 64.91 metrekareden başlaıdğı proje DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Aydınlı Lokum Rezidans satış ofisi telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans satılık!

Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta bulunan projede teslimler 2017 yılında yapılması planlanıyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Folkart Life Bornova Rezidans satılık!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen proje İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova Rezidans satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İzmir Bornova Folkart Life Rezidans satılık!

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı konumda hayata geçirilen projede 828 adet daire bulunuyor. İzmir Bornova Folkart Life Rezidans satılık daire tipleri 1+0' dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Lokum Rezidans satılık daire!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Tuzla Aydınlı' da hayata geçiriliyor. Lokum Rezidans satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak seçeneklerle dizayn edildi.

mai rezidans satış Haberi

mai rezidans satış

Adalar ve deniz manzarasına hakim dairelerin yer aldığı Kartal Mai Residence adres bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Fer Yapı tarafından İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da inşa edilen Mai Residence 2 blok halinde yükseliyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede 1. blok teslimlerinin Mart 2015, 2. blok teslimlerinin ise Eylül 2015'te yapılması hedefleniyor.


Mai Residende projesi konum olarak i Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde yer alıyor.


Kartal Mai Residence ev fiyatları!

1 oda 1 salon daireler 350 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 420 bin TL'den,

3 salon 1 salon daireler 620 bin TL'den başlıyor.


Mai Residence sosyal olanakları arasında bilardo, fitness salonu, mini müzik stüdyosu, havuz, çok amaçlı spor sahası, depo...