30 / 04 / 2024

Maidan Ofisleri projesi

Maidan Ofisleri projesi

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Balance Güneşli: Basın Ekspres'in fırsat sunan projesi!

Güneşli ve çevresinin tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, teslime hazır ofisleri ile güçlü bir yaşam ve yatırım değeri olarak öne çıkıyor. Altyapı yatırımlarının hızla tamamlanması, kamu ve özel sektör yatırımlarının yoğunlaşması ile bölge İstanbul’un parlayan yıldızı…

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Maltepe Rönesans Karma Projesi'ne TeknoVinç imzası!

TeknoVinç; Adalar manzaralı konutları, A+ ofisleri ve alışveriş merkezi ile Maltepe’de yükselen Rönesans Karma Projesi inşaatında 5 adet Potain kule vinç ile yer alıyor.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Amass İzmir Ofisleri teslimleri!

Toplam 69 adet daireden meydana gelen Amass projesi İzmir İl 'i Gaziemir İlçe 'sinde inşa ediliyor. Amass İzmir Ofisleri teslimleri 2017 yılı yazında gerçekleşmesi öngörülüyor.

İzmir Bornova 4S Ofisleri nerede?

Teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşeceği Bornova 4S projesi 42 adet dükkan ve 24 adet ofisten meydana geliyor. Peki İzmir Bornova 4S Ofisleri nerede?

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri Projesi!

Toplam bin 500 konut ve 200 ticari üniteden meydana gelen proje 50 bin kişiye istihdam sağlayacak. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri Projesi teslimleri 2018 yılında teslim edilecek.

Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri nerede?

Ofis, konut ve alışveriş alanlarından meydana gelen Maslak 1453 projesi 314 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje Ağaoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri nerede?

Ferko Signature Ofisleri nerede?

Teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Ferko Signature ofis projesi Ferko İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.Peki satışları devam eden Ferko Signature Ofisleri nerede?

Neorama Söğütözü Ankara ofisleri metrekare birim fiyatları 6 bin 500 TL'den başlıyor!

Neorama Söğütözü Ankara projesi toplam 92 ofisten oluşuyor. Projedeki ofisler 24 kat şeklinde yükseliyor. Neorama Söğütözü Ankara ofisleri metrekare birim fiyatları 6 bin 500 TL'den başlıyor.

Sur Yapı Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim uygulanan Axis İstanbul ofis projesi Sur Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Sur Yapı Axis İstanbul ofisleri nerede?

Maidan Ofisleri projesi Haberi

Maidan Ofisleri projesi

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri detaylarına değinmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. 4 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yer alıyor.


Çankaya Maidan kat planları

İçerisinde home office, ofis ve mağazanın yer aldığı projede isteğe göre home officeler ve officeler birleştiriliyor. 4 blok şeklinde yükselen proje toplam 22 bin 435 arsa alanına yayılıyor.


Maidan Ofisleri nerede?

Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yükselen proje konum bilgisine göre Eskişehir Yolu, Bilkent kavşağında yer alıyor. Toplam 530 adet ofis ve home ofisin bulunduğu projede 68 adet mağaza da yer alıyor.


Ankara Maidan sosyal alanları

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu projede sosyal seçenekleri arasında güvenlik, resepsiyon hizmetleri, toplantı, restaurant, mağaza, kuaför, çiçekçi yer alıyor.


Çankaya Maidan ne zaman teslim?

Teslimlerinin 30 Kasım 2017 yılında yapılması planlanılan projede...