20 / 05 / 2024

Main Nehri Frankfurt turizmi

Main Nehri Frankfurt turizmi

Almanya'nın Frankfurt kentini ikiye bölen Main Nehri’ndeki tekne turlarına katılanlar, Avrupa’nın en yüksek gökdelenlerine sahip kentin manzarasından büyüleniyor.Main Nehri'nde 50 dakika ile 2 saat arasında değişen tekne turları düzenleniyor.

Rusya, Ukrayna limanları ile Tuna Nehri depolarını vurdu! Tahıl fiyatları uçtu: Buğday yüzde 6 primlendi!

Rus birliklerinin Ukrayna limanları ve Tuna Nehri depolarını vurması tahıl fiyatlarında uçuşa neden oldu. İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO Frankfurt Ofis Binası'nın değeri 13.9 milyon Euro oldu!

Ziraat GYO Frankfurt Ofis Binası Frankfurt'un Westend bölgesinde güneybatı ucunda Myliusstraße'de konumlanıyor. Ziraat GYO Frankfurt Ofis Binası'nın değeri 13.9 milyon Euro oldu.

Meriç Nehri 'doğal sit alanı' ilan edildi!

Türkiye ile Yunanistan sınırı olan Edirne'deki Meriç Nehri, doğal sit alanı ve nitelikli koruma alanı ilan edildi. 

Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi müjdesi!

Edirne'de bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

Main Yapı İnşaat Mermer Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Main Yapı İnşaat Mermer Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Kanza tarafından kuruldu. 

Ordu Melet Nehri'ndeki köprü inşaatı ne zaman bitirilecek?

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Melet Nehri üzerindeki köprü inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Frankfurt Başkonsolosluğu'nun eski binasıyla ilgili 5 soru!

Yeni yerine taşınan Frankfurt Başkonsolosluğunun eski binasına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak!

Moskova Belediyesi şu anda şehirde 31 tane köprü olmasına rağmen ulaşımı rahatlatmaya yeterli olmadığını düşünüyor. Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak. 

Frankfurt Havalimanı'na yeni terminal

Almanya Frankfurt'u genişletme planları kapsamında üçüncü terminalin temeli protesto gösterileri eşliğinde atıldı. Terminal kapasitesi 2023'te 21 milyon yolcuya ulaşacak...

Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta!

Stuttgart ve Rotterdam’da gerçekleştirilen ‘Benim Evim, Benim Memleketim’ organizasyonuna katılan Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta da yerini alacak

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

Dicle Nehri etrafındaki çalışmalar sona erdi!

Dicle Nehri'nin ıslah edilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplu makineli çalışmaların tamamlanmasıyla ilçe olası taşkınlara karşı korumaya alınmış oldu. 

MOD Gayrimenkul Frankfurt’a 150 konut yapacak!

MOD Gayrimenkul Frankfurt’ta 2. konut projesi için hazırlıklara başladı. Firma İstanbul’da özellikle Basın Ekspres Yolu ve çevresinde konut, rezidans, sağlık merkezi ve eğitim kurumları inşasına odaklandı.

Main Nehri Frankfurt turizmi Haberi

Main Nehri Frankfurt turizmi

Almanya'nın Frankfurt kentini ikiye bölen Main Nehri’ndeki tekne turlarına katılanlar, Avrupa’nın en yüksek gökdelenlerine sahip kentin eşsiz manzarasını seyrederek keyifli dakikalar geçiriyor.


Kıta Avrupası'nın en büyük finans merkezi kabul edilen kentin karmaşasından kaçan Frankfurtlular ile turistler için Main Nehri'nde 50 dakika ile 2 saat arasında değişen tekne turları düzenleniyor. 


10-15 avro karşılığı turlara katılanlar, kentin turistik yerlerinin yanı sıra çoğu bankalara ait Avrupa’nın en yüksek gökdelenlerini görülebiliyor. 


Almanca ve İngilizce bilgilendirme yapılan tekne turlarında çocuklar için de özel menü bulunuyor.


Frankfurt am Main kentine adını veren “Main” Nehri'nde, halka kano, kürek ve yelkenli sporu ile uğraşma olanağı tanınıyor. Özellikle güneşli günlerde ve hafta sonlarında nehrin kıyısı, yürüyüş yapan, bisiklete binen ve güneşlenen Frankfurtluların akınına uğruyor.


Frankfurt Turizm Ofisi verilerine göre Frankfurt'u her yıl yaklaşık...