09 / 05 / 2024

Maison Francaise Dergileri

Maison Francaise Dergileri

Silverline Ankastre Capital, Ekonomist, Maison Francaise Dergileri ve hurriyetemlak.com “Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları”nı seçecek

Hayat pahalılığı dergileri de vurdu! Böyle giderse kalan dergiler de kapatacak!

Hayat pahalılığı dergileri kötü etkiliyor. Son bir yıldır ekonomik zorluklarla mücadele eden Notos edebiyat dergisi okurlarına destek çağrısı yaptı. “Yıkıcı ekonomik koşullar bizi de sarsıyor” açıklaması yapan dergi destek bekliyor.

Bella Maison yatak odasında net yüzde 50 indirim yaptı! Bella Maison 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison bir süredir indirimlerle tüketiciyi hesaplı fiyatlarla buluşturmaya devam ediyor.

Bella Maison ekinoks festivali: sepette ekstra indirimler! Bella Maison 25 Eylül fiyat listesi

Trend ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette dev indirimler sizleri bekliyor. İndirimli ürünlerin yanında ekinoks festivaline özel sepette net yüzde İşte indirim kampanyası var.

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de  17 milyon TL sermaye bedeli ile Dome Maison Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Ş ve Kuvarz Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Bella Maison 17 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Bella Maison 10 milyon TL’lik yatırımla yurtiçi ve yurtdışında toplamda 17 mağazaya ulaşmayı hedefliyor...

Bella Maison yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de açtı!

2020'nin sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete açtı.

Gayrimenkulün liderleri Real Estate Stars’ta buluştu!

Ekonomist ve Capital dergileri tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri sahiplerini buldu...

Louis Vuitton ilk restoran kafesini Japonya'da açtı! 

Fransız marka Louis Vuitton, Japonya'nın Osaka kentinde, 166 yıllık tarihinin ilk restoran ve kafesini açtı. Maison Osaka Midosuji'nin en üst katı Louis Vuitton'un ilk restoran ve kafesi için ayrılmış...

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Türkiye’nin en çok konut satışı yapan şirketi MESA oldu!

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından yapılan Real Estate Stars 2018 Ödülleri kapsamında MESA “2017 Yılında Türkiye’nin (Adet Bazında) En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri” kategorisinde 1. oldu.         

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Bella Maison doğayı bir meditasyon aracı olarak kullanıyor!

Bella Maison, sonbahar-kış koleksiyonunun Deep Nature adını taşıyan temasıyla yatak odalarının her köşesinde ilham kaynağı olmaya hazırlanıyor...

Maison Francaise Dergileri Haberi

Maison Francaise Dergileri


Ekonomist, Capital ve Maison Française Dergileri ile hurriyetemlak.com sitesi tarafından, ankastre mutfak ürünleri Silverline’ın katkılarıyla 2011 yılında ilki düzenlenen “Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması” 2012 yılında da emlak sektörüne katkı sağlamaya devam ediyor.


Her geçen gün birbiri ardına dev yatırımların yükseldiği Türk emlak sektöründe yatırımları teşvik etmek, sektörün geldiği konumu kamuoyu ile paylaşmak ve sektöre katkı sağlamak hedefi ile organize edilen yarışmada, Türkiye’nin en başarılı yatırımlarını gerçekleştiren kurum ve kuruluşlar ödüllendirilecek.


Bu sene ikinci kez düzenlenecek olan “Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları” araştırmasında “Büyük Emlak Yatırımları” ile, emlak sektöründe 12 farklı kategoride öne çıkan başarılı emlak yatırımları belirlenecek. Araştırmaya firmaların kendilerinin aday olabileceği gibi, bireyler de başarılı bir yatırım olarak gördükleri projeleri aday gösterebilecek.


Yarışma kapsamında, en büyük emlak yatırımı ve...