11 / 05 / 2024

Makçal Yapı adres

Makçal Yapı adres

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 TL sermaye bedeli ile Mustafa Akçal tarafından kuruldu.

Kamu kuruluşuna, kadın erkek sözleşmeli personel alımı yapılacak...

Kamu kurumunda çalışmak isteyenler adaylar için  yeni bir personel alım duyurusu daha yapıldı. Buna göre kadın ve erkek personel alımı yapılacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

PTT 2023 KPSS şartsız personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel başvuru şartları neler?

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nda çalışmak isteyen adaylar, PTT'nin iş başvuru takvimini merak ediyor. Peki, PTT 2023 KPSS şartsız personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Kamuya personel alımı yapılıyor! Toplamda 846 personel alımı için şartlar ve detaylar!

Kamuya personel alımı için ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. 846 personel alımı için yapılan ilanda en az lise mezunu olma şartı aranıyor. 3 Temmuz’da yayınlanan iş ilanında farklı şart ve detaylar da yer alıyor. İşte kamuda çalışmak isteyenler için tüm detaylar haberin devamında…

Devlet Hastanesinde çalışmak isteyenler bakın hangi kadrolarda alım yapılacak!

İş arayanların gözü şehir hastanelerinde! İlkokul mezunu olanlar KPSS şartı olmadan başvuru yapabilecek. 30 farklı branşta personel alımı yapılacak ve şehir hastanelerinde yeni görevler verilecek. 

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! 3 şehirde alım yapılacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü kamu işçisi alımı yapacağını paylaştı. 26 Mayıs’ta Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, toplam 3 ilde personel alımı yapılacak.

MSB’de çalışmak isteyenlere müjde! Tamı tamına 30 bin 62 personel alınacak!

Millî Savunma Bakanlığı (MSB) bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, tam 30 bin 62 personel alınacak. MSB bünyesinde çalışmak isteyenler başvuruların ne zaman başlayacağını merak ediyor.

İş arayanları sevindiren açıklama! Personel alımı yapılacak, işte şartlar

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler için cazip kurumlardan biri de ÖSYM oldu. ÖSYM, personel alım ilanını yayınlayarak iş arayanlara umut ışığı olmuş durumda. Kuruma 30 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte tüm ayrıntılar…

Kamuya tam tamına 10 bin 900 personel alınacak! KPSS şartı yok! Kamuda çalışmak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Nisan ayı kamu kurumları iş ilanlarını duyurmaya başladı. Onlarca kamu kurumu temizlik ,güvenlik görevlisi ve büro personeli kapsamında tam tamına 10 bin 900 personel alımı yapılacak. Kamuda çalışmak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Türkiye'nin dev projesine için personel alımı yapılacak! İşte şartlar...

Türkiye Uzay Ajansı tarafından yapılan ilan dikkat çekti. Ajansta çalışmak isteyenlerin Uzay Teknolojileri konusunda bilgi sahibi olması şartı aranıyor. İlanın detayında sınavın başvuru tarihi ve başvuru şekli de ayrıntıları verildi.

Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjde! Almanya işçi alımı yapıyor

Yurt dışında çalışmak isteyenler yurt dışı istihdam imkanlarını araştırılıyor. Bu kapsamda Almanya işçi alımı yapacak. Yurt dışında çalışmak isteyenler için Almanya işçi alım detayları belli olmaya başlıyor. İşte merak edilen detaylar...

AFAD’da çalışmak isteyenlere müjde! Lise mezunu personel alımı yapılacak! İşte AFAD personel alımı şartları!

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler harıl harıl yayınlanan ilanlara bakıyor. O ilanlar arasında AFAD’da yer alıyor. İşte detaylar!

Kamu kuruluşunda çalışmak isteyenlere müjde! Ulaştırma Bakanlığı duyurdu! 224 personel alımı yapılacak!

Kamu kuruluşlarında çalışmak isteyenler, yayınlanan her iş ilanına ekstra özen gösteriyor. İşte iş ayanlara Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın duyurduğu iş ilanı detayları!

Makçal Yapı adres Haberi

Makçal Yapı adres

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 TL sermaye bedeli ile Mustafa Akçal tarafından kuruldu.

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:
-Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.

Adres: MERKEZ MH.DEĞİRMENBAHÇE CD. A1-A1A-A1B BL N.17A1A/158 YENİBOSNA