29 / 04 / 2024

Makedonya yeni hastaneler açacak

Makedonya yeni hastaneler açacak

Acıbadem Ankara Hastanesi Direktörü Nihan Karaçam Saikaya, Acıbadem Ankara olarak Ankara'da büyük potansiyeli olan sağlık turizmine vizyon kazandırmayı hedeflerken, grup Makedonya/Üsküp'teki yurtdışı hastanelerinin artacağını bildirdi.

Kamu binaları ve hastaneler sismik izolatör teknolojisiyle depreme karşı daha dirençli olacak! 

Gölcük'te yapılan yeni kamu binaları ve hastaneler, sismik izolatör teknolojisiyle daha dirençli hale getiriliyor.

Diamond Mall açıldı! Limak, Kuzey Makedonya’ya yeni AVM!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Limak Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te hayata geçirdiği alışveriş merkezi "Diamond Mall"un açılışını yaptı.

Cevahir Şirketler Grubu'ndan Makedonya'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Cevahir Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni bir gayrimenkul yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Cevahir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Eser Cevahir, "Sun City isimli projemizin maliyeti 125 ile 200 milyon dolar arasında olacak” diyor.

Acıbadem yeni projesini Londra'da yapacak!

Acıbadem Sağlık Grubu yeni yatırımlarını İngiltere Londra'da gerçekleştirmek istiyor. Aydınlar'ın verdiği bilgiye göre son olarak Batı Avrupa pazarına Hollanda'daki yatırımıyla giren Acıbadem Bulgaristan ve Makedonya'daki pazar liderliğini diğer Avrupa ülkelerine de taşımak istiyor.

TİKA Doğu Makedonya'da 2 okul inşa edecek!

TİKA ile Makedonya’nın güneydoğusundaki Valandova ve Radoviş belediyeleri arasında, 2  yeni okulun inşasına yönelik iş birliği sözleşmesi imzalandı.

Yeni Türkiye için yeni hastaneler yapılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Mersin'de Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. Mersin Şehir Hastanesi'ni inceleyen Akdağ, ''Yeni Türkiye'nin yeni hastanelerini yapıyoruz'' dedi.

Batman'da 2 yeni hastane inşa edilecek!

Batman’ın Sason ve Gercüş ilçelerindeki devlet hastanelerinin ihtiyacı karşılayamadığını söyleyen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Hakan Pamukçu, yeni 2 hastanenin yapılacağı bilgisini verdi.

Sıla Grup, İran'da yeni hastaneler için kolları sıvadı!

Sıla Grup Yöneti̇m Kurulu Başkanı Dr. Şahin: "İran'da kamu özel işbirliğiyle gerçekleştirilecek yeni hastaneler için kolları sıvadık. Yeni projeler için Sıla Grup'un belirlediği hedef, en az 2 bin yatak ve 1 milyar dolar" dedi.

İzmir Boğaziçililer yeni imar düzenlemesi istiyor!

İzmir'in Konak ilçesindeki, Tepecik hastaneler bölgesi ve Yenişehir Gıda Çarşısı yakınında bulunan 60 yıllık Boğaziçi mahallesinin sakinleri tek beklentilerinin yeni imar düzenlemesi olduğunu belirtiyor.

THY Üsküp'te yeni ofis açtı!

Türk Hava Yolları (THY) Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni ofisini açtı. THY, 1998 yılından bu yana sefer gerçekleştirdiği Makedonya'da, iş birliğinin artırılması amacıyla bünyesine yeni bir ofis daha kazandırdı.

Artvin Borçka Devlet Hastanesi yeniden inşa edilecek!

Artvin Borçka Devlet Hastanesinin, hasta koşullarına ayak uydurmak için Arvin ve ilçelerinde bir bir yeni hastaneler inşa edilirken, İhalesi yapıldığı halde bir türlü başlanamayan Borçka yeni hastane inşaatında müjdeli haberler.

Uşak Banaz’da Yeni Devlet Hastanesi inşaatı denetlendi!

Uşak ili Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, Banaz Devlet Hastanesi idarecileri birlikte yeni yapılmakta olan hastanenin inşaatını ziyaret ederek yüklenici firmadan inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.

ENKA, Kosova ile Makedonya'yı yaklaştırıyor!

Müteahhitlik şirketi ENKA ve ortağı Bechtel’in yaptığı, Kosova’nın başkenti Piriştina ile komşu ülke Makedonya’yı birbirine bağlayacak 65 kilometrelik yeni yolun ilk 5 kilometresi hizmete açıldı.

Makedonya yeni hastaneler açacak Haberi

Makedonya yeni hastaneler açacak

Acıbadem Ankara Hastanesi Direktörü Nihan Karaçam Saikaya, Acıbadem Ankara olarak Ankara'da büyük potansiyeli olan sağlık turizmine vizyon kazandırmayı hedeflerken, grubun da Makedonya/Üsküp'te yer alan yurtdışı hastanelerine yenilerini eklemeyi planladığını bildirdi. 


Nihan Karaçam Saikaya, 17 hastane, 13 tıp merkeziyle faaliyet gösteren Acıbadem'in kısa zamanda büyük kapasiteye ulaşmasının itici güçlerinden birisinin, sağlığın her alanında var olan hizmet anlayışı olduğunu söyledi. Grup bünyesinde anahtar teslimi hastane yapımıyla ilgilenen Acıbadem Proje Yönetimi'nin yanı sıra mobil sağlık hizmetleri sunan Acıbadem Mobü gibi şirketlerle 360 derece hizmet verebildiklerini belirten Saikaya, şirketin sağlık hizmetlerindeki vizyonunun Ankara'da hizmete giren hastaneye de yansıdığmı kaydetti. Tüm tıbbi birimlerin bulunduğu Acıbadem Ankara'nın Kasım 2012'de hizmete girdiğini hatırlatan Saikaya, ayda yaklaşık 6 bin 500 hastaya hizmet verdiklerini, grubun büyüme stratejüeri göz önünde...