29 / 04 / 2024

Maknoon Group Genel Müdürü Jamile Öztürk

Maknoon Group Genel Müdürü Jamile Öztürk

TIG Grup Uluslararası Yatırım Organizasyon CEO’su ve Maknoon Group Genel Müdürü Jamile Öztürk, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde ciddi yatırımları bulunduklarını ifade ederek, “Arap yatırımcılar olarak Karadeniz’de yatırım yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Sobına Group İnşaat İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sobına Group İnşaat İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Mokrane, Nassıra Inchekel ve Sofıane Hanı ortaklığında kuruldu.

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Farıd I.H.B. tarafından kuruldu.

Rooma Group Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rooma Group Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Shamım Farahmand tarafından kuruldu.

Evergrande Group'un genel merkez binasının satışı iptal!

Evergrande Group'un Hong Kong'daki tarihi genel merkez binasını satın alacak olan devlete ait Yuexiu Property şirketi, anlaşmayı bozdu.

Khalij Group Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khalij Group Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Abdolah Rahmanı tarafından kuruldu.

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mansoor Faısal Aldovvaır tarafından kuruldu.

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ysser HA. Alhraishavy tarafından kuruldu.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Wisam Adnan Y. Al-Jokha Ji tarafından kuruldu.

Falak Group Genel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Falak Group Genel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A.A.M. Mohsen Al-Huthaifi ve O.Shaher Sultan Al-Dubai tarafından kuruldu.

I Harmony Group İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

I Harmony Group İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muneer Hasnem Al-Hamdani tarafından kuruldu.

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Maknoon Group Genel Müdürü Jamile Öztürk Haberi

Maknoon Group Genel Müdürü Jamile Öztürk

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, TIG Grup Uluslararası Yatırım Organizasyon CEO’su ve Maknoon Group Genel Müdürü Jamile Öztürk ve belediye başkanlarının katılımıyla bir toplantı yaptı.


Valilik makamında yapılan toplantıda, Ordu’da her türlü turizm yatırımı yapılabileceğini söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’nun büyüleyici güzelliğini herkesin görmesini istediklerini belirtti. Balkanloğlu, ”Ordu, bakir doğası, şelaleleri, ırmakları, yaylaları ile adeta cennetten bir köşe. İstiyoruz ki, bu güzellikler görülsün, bu güzel şehir tanınsın. Bu amaçla da tanıtım faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Ordu, aynı zamanda Türkiye’nin en güvenli ilidir” dedi.


TIG Grup Uluslararası Yatırım Organizasyon CEO’su ve Maknoon Group Genel Müdürü Jamile Öztürk, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde ciddi yatırımları bulunduklarını ifade ederek, “Arap yatırımcılar olarak Karadeniz’de yatırım yapmayı düşünüyoruz” dedi.


Jamile Öztürk, şöyle konuştu: “Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde ciddi yatırımlarımız var. Arap...