02 / 05 / 2024

maknoon grup yalova projesi

maknoon grup yalova projesi

CNR Emlak 2014 Fuarı'na Kristal Residence ve Andalusia Villas Sapanca projeleriyle katılan Maknoon Grup'un Genel Müdürü Jamila Öztürk, "İstanbul, Yalova ve Türkiye'nin bir çok bölgesinde yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi...

Yalova’ya 500 milyon dolarlık yatırım!

Yalova’da termal oteli bulunan Karaderili Grup, şimdi de otelin etrafındaki 250 dönümlük konut yatırımına hazırlanıyor. 500 milyon dolarlık Terma City projesinde 1.600 lüks konut bulunacak. 

Hilton Garden Inn Yalova açılıyor!

Hilton, Yalova’da bir Hilton Garden Inn oteli açmak üzere Çavuşoğlu Grup ile franchise anlaşması imzaladı. 2018 yılında açılması planlanan 121 odalı otel Marmara Denizi’nin kıyısında yer alacak.

Çetin Civata, beşinci fabrikasını Yalova OSB’de kuracak!

Tecde Grup bünyesinde faaliyet gösteren Çetin Civata, beşinci fabrikasını Osman Gazi Köprüsü açıldıktan sonra Yalova OSB’de kurma kararı aldı.

Karaderili Grup'tan Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı otel!

Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı yeni bir otel geliyor. Karaderili Grup Başkanı Orhan Karaderili, otelde yılda 700 bin yabancı turist ağırlayacaklarını söyledi.

Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi!

Otelcilik ve devre mülk gibi alanlardaki 20 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Şirketler Grup’un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi.

Kuran Grup, Armutlu Altın Evler toplantısı 15 Aralık'ta!

Kuran Grup, Yalova Armutlu’da dev bir projenin temellerini atıyor. 15 Aralık 2015 tarihinde Eresin Hotel Topkapı’ da kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Yalova Termal Palace'ın apart bölümü tamamlandı!

Türkiye, etrafındaki savaşlar ve krizlere rağmen yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor. Yalova’nın Akköy ilçesinde Karaderili Grup tarafından yapılan projenin apart etabı tamamlandı.

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı hizmete açıldı!

Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace, devremülk ve spa merkezi konseptinde Termal ilçesi Akköy'de üç etap şeklinde inşa edilen projenin ilk etabını hizmete açtı.

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı açıldı!

Otelcilik ve devre mülk alanlarında öne çıkan Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace projesinin ilk etabı hizmete açıldı.

Yalova Termal Palace Otel satış ofisi!

Karaderili Grup tarafından hayata geçirilen Yalova Termal Palace Otel projesi 2 bin 200 yatak kapasitesinden oluşuyor. Proje 40 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Yalova Termal Palace Otel satış ofisi haberimizde yer alıyor.

Yalova Termal Palace Otel!

Yalova Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. Karaderili Grup imzasıyla yükselen projede bin metrekareden oluşan başkanlık suitide bulunuyor. Yalova Termal Palace Otel 40 bin metrekare alandan oluşuyor.

Yalova Termal Palace Otel 2015 yılının sonunda hizmete girecek!

Karaderili Grup tarafından hayata geçirilen Yalova Termal Palace Otel projesi 180 milyon dolar yatırım değerine sahip. Projede 2 bin 200 yatak kapasitesi bulunuyor. Yalova Termal Palace Otel 2015 yılının sonunda hizmete girecek.

Karaderili Grup iki yeni termal tesisin inşaatına başladı!

Karaderili Grup, termal tesis yatırımlarına devam ediyor. İlk termal yatırımını, Kütahya'daki Emet Thermal Resort&Spa'yla yapan şirket, Yalova ve Balıkesir'de iki termal tesisin inşaatına başladı.

maknoon grup yalova projesi Haberi

maknoon grup yalova projesi

Beylikdüzü'nde Kristal Residence, Sapanca'da Andalusia Villas projelerini hayata geçiren Maknoon Grup'un Genel Müdürü Jamila Öztürk projelerin detaylarını anlattı.


Yatırımların Türkiye'nin bir çok bölgesinde devam edeceğini belirten Jamila Öztürk, Emlak 2014 Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde de bulundu.