29 / 04 / 2024

Makro Bahçetepe ulaşım

Makro Bahçetepe ulaşım

Bahçetepe ne zaman teslim sorusu Aralık 2014 senesi olarak cevaplandırılıyor. Başakşehir Bahçetepe Evleri daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor...

Bahçetepe İstanbul 5 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçetepe İstanbul projesindeki 5 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Bahçetepe İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Nefes tarafından kuruldu. 

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Büyükyalı İstanbul ve Bahçetepe İstanbul'un değerlemesi yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Bahçetepe İstanbul'un ve Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporlarını yayınladı.

Bahçetepe İstanbul’un hobi bahçeleri teslim edildi!

Makro – Akyapı Ortak Girişimi imzasıyla Başakşehir’de inşa edilen ve gayrimenkul sektörünün en İnovatif Projeleri’nden biri olarak gösterilen Bahçetepe İstanbul’daki 896 dairenin hobi bahçeleri 4 bin kişinin katıldığı törenle teslim edildi.

Bahçetepe İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında inşa edilen Bahçetepe İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı.

Bahçetepe İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.

Soyak Konforia ulaşım!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 271 adet daire yer alıyor. Soyak Konforia ulaşım bilgisi kapsamında Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Soyak Konforia Residence ulaşım!

Soyak Konforia Residence ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alıyor. Banka kredili 120 ay vade avantajı sunan proje 5 bin adet daireden meydana geliyor.

Soyak Konforia Rezidans ulaşım!

Soyak Konforia Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alıyor. Toplamda 5 bin adet daireden oluşan projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Makro Bahçetepe ulaşım Haberi

Makro Bahçetepe ulaşım


Bahçetepe İstanbul Başakşehir'de Makro İnşaat ve Akyapı tarafından ortak olarak inşa ediliyor. 81 bin 910 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Bahçetepe İstanbul Evleri 1.476 adet konuttan meydana geliyor.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. Bahçetepe ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Bahçetepe Başakşehir projesi 16 blok olarak inşa ediliyor.


İnşaat çalışmaları Eylül 2011 yılında başlayan Bahçetepe İstanbul Evleri'nde konutların alanları 62 metrekare ile 247 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Bahçetepe İstanbul satış ofisi ile 444 61 71 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.


Bahçetepe ne zaman teslim?



Bahçetepe ne zaman teslim?


Bahçetepe ne zaman teslim sorusu Aralık 2014 yılı olarak cevaplandırılıyor. Başakşehir Bahçetepe Evleri fiyatları 158 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Bahçetepe ödeme planı dahilinde yüzde 25...