06 / 05 / 2024

makro inşaar

makro inşaar

Toplam 274 adet konutun yer aldığı Mavera Başakşehir projesi, Birinci Etap'tan İkinci Etap'a giden yol üzerinde hayata geçiriliyor...

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

Deutsche Bank'tan euro için dev tahmin geldi! 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Deutsche Bank AG'nin Makro Araştırma Başkanı Tim Baker'den euro için dev tahmin geldi. Açıkladığı rakam 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Makro Gyg Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Gyg Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Turgay Çelik tarafından kuruldu.

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  50 bin  TL sermaye bedeli ile Volkan Mengir tarafından kuruldu.

Makro İç Tasarım Zemin Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro İç Tasarım Zemin Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Tonka tarafından kuruldu.

Mavera Homes için ÇED süreci başladı!

Makro İnşaat imzası ile İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçirilen Mavera Homes projesi için ÇED süreci başladı.

Mavera Comfort için ÇED süreci başladı!

Makro Akyapı Başakşehir İş Ortaklığı'yla hayata geçirilen Mavera Comfort projesi için ÇED Süreci başladı.

Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat!

Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 16 Mart tarihinde ön satışa çıkıyor. İşte Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat bilgisi...

Carrefour, rakibi Makro'nun mağazalarını satın alıyor!

Carrefour Group, Brezilya'daki rakibi Makro'nun toplam 30 mağazasını 453 milyon dolara satın almak için anlaştığını açıkladı.

Carrefour, Brezilya'daki rakibi Makro'nun mağazalarını satın aldı!

Carrefour, Brezilya'daki rakibi Makro'nun 30 mağazasını 453.69 milyon dolar karşılığında satın almak için anlaştığını açıladı...

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

Darna İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım İnşaar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darna İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım İnşaar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faris Khalid Elamin Mohamed ve Mohammad Shokeir tarafından kuruldu. 

Makro İnşaat'tan Silivri'ye 616 konut geliyor! Yeni proje!

Bahçetepe İstanbul, Mavera Başakşehir ve Park Mavera gibi projelere imza atan Makro İnşaat, Silivri'nin Ortaköy Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor..

makro inşaar Haberi

makro inşaar

Makro İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mavera Başakşehir projesi Başakşehir'de hayata geçiriliyor.Toplam 274 adet daireden oluşan Mavera Başakşehir'de 70 adet dükkan bulunuyor. Teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Başakşehir Mavera'da 3+1, 4+1, 5+1 ve 8+2 konut tipleri bulunuyor. Mavera Başakşehir'de mevcut olan konutların fiyatları 437 bin TL ile 1 milyon 613 bin TL arasında değişiyor.



Mavera Evleri, Başakşehir Birinci Etaptan, İkinci Etap'a inen yol üzerinde yükseliyor. Mavera Başakşehir projesi, Başakşehir Olimpia Alışveriş Merkezi'nin arkasında kalan alanda hayata geçiriliyor.


Mavera Başakşehir projesinden TEM Otoyolu, 3. Çevre bağlantısı, Metro ve Hızlı Tren ile ulaşım sağlamak oldukça kolay.


Başak Mahallesi, Plevne Caddesi, Şair Erdem Beyazıt İlköğretim Okulu altı, 

BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL


0212 659 62 22

www.maverabasaksehir.com

www.makroinsaat.com

Esra Nur...