28 / 04 / 2024

makro inşaat ercan uyan

makro inşaat ercan uyan

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Talep ağırlıklı olarak orta ve alt gelir grubundan geliyor."açıklamalarını yaparak sektörde alt ve orta gelir grubuna yönelik konut projeleri geliştirmek için çalışma yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Ercan Uyan kimdir?

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan kimdir? Ercan Uyan nerelidir? Makro İnşaat'ın patronu Ercan Uyan'ın eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Ercan Uyan başarısının sırlarını anlatıyor!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan kısa bir süre içinde yakaladığı satış oranının başarı sırlarını anlattı...

Yeni Ercan Havaalanı'nın inşaatına 'koronavirüs' engeli!

Dört yıl önce yapımına başlanan Yeni Ercan Havaalanı inşaatını bu kez de salgın durdurdu. Şantiyede, 5 pozitif vaka incelenince çalışmalar durduruldu.

Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat!

Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 16 Mart tarihinde ön satışa çıkıyor. İşte Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat bilgisi...

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

Makro İnşaat'tan Silivri'ye 616 konut geliyor! Yeni proje!

Bahçetepe İstanbul, Mavera Başakşehir ve Park Mavera gibi projelere imza atan Makro İnşaat, Silivri'nin Ortaköy Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor..

Makro İnşaat Başakşehir'de 1500 konut yapacak! Yeni projeler!

İstanbul Başakşehir bölgesinde proje üretmeye devam eden Makro İnşaat yatırımlarını sürdürüyor. Firma bölgede 1500 konut inşa edecek. 

Ercan Uyan: Sertifika, gayrimenkulde en önemli araç olacak!

Makro inşaat, gayrimenkul sektörü için geliştirilen yeni bir finansman modeliyle dikkat çekti. Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Ercan Uyan yaptığı açıklamada bu modelin beş yıl içinde sektör için önemli bir finansman aracı haline geleceğini söyledi.

TOKİ ve Makro İnşaat Gayrimenkul Sertifikası toplantısı 8 Mart'ta!

TOKİ ve Makro İnşaat, sektörde bir ilke imza atarak Gayrimenkul Sertifikası projesini hayata geçiriyor. Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli’nin katılımıyla gerçekleşecek toplantı 8 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Olkan Güneş, Makro İnşaat'tan ayrıldı!

Olkan Güneş, Makro İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörlüğü görevinden bugün itibariyle ayrıldı.

12 soruda Makro İnşaat Kayabaşı projesi!

TOKİ-Makro İnşaat Kayabaşı projesi Makro İnşaat tarafından TOKİ’ye ait tapulu arazi üzerinde inşa ediliyor. İşte 12 soruda Makro İnşaat Kayabaşı projesi detayları...

TOKİ-Makro İnşaat Kayabaşı projesi başlıyor!

TOKİ-Makro İnşaat Kayabaşı projesinde 700 konut ve 120 dükkan inşa edilecek. Projenin inşaat çalışmalarına önümüzdeki Ağustos ayında başlanıyor...

Reyhanlı Barajı'nın inşaatında son durum!

Hatay Kumlu ilçesine giden Vali Ercan Topaca, beraberindeki kurum müdürleriyle birlikte, yapımı sürmekte olan Reyhanlı Barajı inşaat bölgesinde incelemelerde bulundu.

İskenderun Nihal Atakaş Cami inşaatında son durum!

Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun Belediyesinin 2016 yılı projeleri kapsamında yer alan Sahil alanında yapımı devam eden Nihal Atakaş Cami’nin inşaatını inceledi.

Makro İnşaat'ın Kayabaşı projesi yıl sonunda başlayacak!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı arsa ihalesinin kazananı Makro İnşaat oldu. 2 arsaya toplam 2 milyar 305 milyon TL hasılat ve 563 milyon TL idare geliri teklif edildi. Yapılacak projede metrekare birim fiyatının yaklaşık 4 bin 500 TL olması planlanıyor.

makro inşaat ercan uyan Haberi

makro inşaat ercan uyan

Makro İnşaat Yönelim Kurulu Başkanı Uyan, Hazine'ye ait arazilerin devlet eli, planlaması ve kontrolüyle dar gelirli vatandaşlar için konut inşasına ayrılması önerisinde bulundu.

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmeler yaptı.Uyan, "Bugün Türkiye'de yıllık ortalama 850 bin konut ihtiyacı olduğu herkes tarafından biliniyor, ancak herkesin görmezden gelmek zorunda olduğu önemli bir gerçek var. Talep ağırlıklı olarak orta ve alt gelir grubundan geliyor. Ancak maalesef inşaat sektörü artan arsa maliyetleri ve yeni KDV oranları yüzünden bu gerçeğe yönelik bir çalışma yapamıyor" diye konuştu. 


Kentsel dönüşümün sadece inşaat sektörünün kar edeceği bir alan olarak görülmemesi gerektiğini vurgulayan Uyan,"Kentsel dönüşümün en büyük dayanağı depremdi, depreme karşı hazırlık yapmaktı. Fakat bugün karlılıkların düşük olması ve kat maliklerinin yüksek beklentileri nedeniyle bu...