30 / 04 / 2024

Makro inşaat Park Mavera 4 Lounge projesi fiyatları

Makro inşaat Park Mavera 4 Lounge projesi fiyatları

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova!

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Bornova detayları...

Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat!

Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 16 Mart tarihinde ön satışa çıkıyor. İşte Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat bilgisi...

Acıbadem Tibaş Parkı inşaatında gerginlik yükseliyor!

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesine mahallelinin tepsi artıyor. Mahalle halkı "Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen,  Üsküdar ilçemize vermiş olduğu kamusal zararların hesabını verecek" dedi..

Üsküdar Tibaş Parkı'nda durdurma kararı verilen inşaat devam mı ediyor?

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesi vatandaşlardan tepki alıyor. Avukat Onur Cingil, "Devletin mahkemesini tanımayanlar bu kaçak inşaata devam ettiler" dedi...

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

Mudanya Güzelyalı Atatürk Parkı 2'nci etap inşaatı mühürlendi!

CHP'li Mudanya Belediyesi’nin yaptırdığı Güzelyalı Atatürk Parkı'nın 2'nci etap çalışmaları AKP'li Büyükşehir Belediyesince durduruldu. Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis inşaatının hukuka ve usule aykırı olması sebebi ile mühürlendiğini belirtti..

Küçükelmalı Tabiat Parkı'nın inşaatında son durum!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde bulunan Küçükelmalı Tabiat Parkı'nda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor...

Anda Park Millet projesi inşaat sözleşmesinde değişiklik!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Millet Projesi inşaat işleri sözleşmesinde değişiklik yaptı...

Makro İnşaat'tan Silivri'ye 616 konut geliyor! Yeni proje!

Bahçetepe İstanbul, Mavera Başakşehir ve Park Mavera gibi projelere imza atan Makro İnşaat, Silivri'nin Ortaköy Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor..

Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamam!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3'ün inşaatında son durumu paylaştı. Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamamlandı.

Park Mavera 3'ün inşaatı yüzde 26,881 tamam!    

TOKİ, KAP'ta Park Mavera 3 projesinin inşaat ilerleme durumunu yayınladı. Projenin inşaatı yüzde 26,881 oranında tamamlandı.

Makro İnşaat Başakşehir'de 1500 konut yapacak! Yeni projeler!

İstanbul Başakşehir bölgesinde proje üretmeye devam eden Makro İnşaat yatırımlarını sürdürüyor. Firma bölgede 1500 konut inşa edecek. 

İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı!

İzmir-Çiğli'de konumlandırılan Park Yaşam Ataşehir projesi "İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı...

Makro inşaat Park Mavera 4 Lounge projesi fiyatları Haberi

Makro inşaat Park Mavera 4 Lounge projesi fiyatları

Başakşehir'de yapılan Park Mavera 4 Lounge projesinde dairelerin tesliminin 2022 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Başakşehir'in merkezinde konumlanan proje, 4 bloktan ve 133 daireden oluşuyor. 

Dairelerin özellikle lüks, geniş ve ferah tasarlandığı proje, Avrupa'nın en büyük sağlık kentine yakın olmasının yanı sıra 3. Köprü bağlantı yolu, TEM otoyolu ve İstanbul Havalimanı'nın da yanı başında konumlanıyor. 

Projenin ön talep sürecinde yüzde 55 oranında daire satışı gerçekleşti. Lüks ve ferah olarak tasarlanan projenin dairelerinin tümü Başakşehir’in yeni merkezinde 380 bin metrekarelik Millet Bahçesi manzarasını görüyor.

Park Mavera 4 Lounge dairelerinde, bakıcı odaları, çalışma odaları ve Türk hamamı yer alıyor. Davet kabul salonu, kadın-erkek ayrı sosyal tesis ve fitness salonu da projede bulunuyor.

Projede, sınırlı sayıda daire için geçerli olan avantajlı fiyatlar sunuluyor. Ev sahibi...