23 / 07 / 2024

Makrom mağdurları büyükçekmece adliyesi

Makrom mağdurları büyükçekmece adliyesi

Yüzde 88 oranında tamamlanan Esenyurt Makromtek projesinin teslim tarihinin Mayıs 2014 olduğunu dile getiren Makrom Yapı mağdurları bugün Büyükçekmece Adliyesi önünde toplanarak protesto gösterisi gerçekleştirdi...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Büyükçekmece'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un en önemli su havzasını barındıran Büyükçekmece'de kaçak yapılaşma hızla artıyor. Bölgede, kaçak yapılaşmaya karşı mücadele başladı.

Kiler GYO Büyükçekmece'deki deposunu Tamer Tanca'ya kiraladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Büyükçekmece, Esenyurt Köyü'ndeki deposunu Tamer Tanca Mağazacılık'a kiraya verdi..

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Liv Marmara Büyükçekmece fiyatları!

Peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanan Liv Marmara Büyükçekmece projesi 495 daire, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana geliyor. Liv Marmara Büyükçekmece fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basket Store açıldı!

Demir İnşaat Büyükçekmece hem sportif olarak hem de kurumsal olarak büyümeye devam ediyor. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne geçtiğimiz sezon yükselen ve bu yıl ülkemizi Avrupa'da da temsil etmeye hak kazanan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, taraftar mağazasını açtı.

Büyükçekmece'de Romanlar'a 3 katlı 2+1 daireler yapılacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Roman vatandaşlarımızı mağdur etmeden yaşam koşulları ve kültürleri göz önünde bulundurularak onlar için 3 katlı 2+1 daireler inşa edip kendilerine teslim edeceğiz. " dedi.

Büyükçekmece Gölü villa bölgesi oluyor!

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

Büyükçekmece Albatros Parkı'nda sular durulmuyor!

İstanbul Büyükçekmece’de sahile yakın 30 bin metrekare yeşil alan belediye ile bölge halkının arasını açtı. Bölge halkı ve STK’lar ‘yeşil alanda yapılaşma olmasın’ derken, belediye ise ‘mülk bizim, otel ve rezidans yapacağız’ diyor.

Büyükçekmece Albatros’a otel ve rezidans tartışması!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün "Albatros’a otel ve rezidans projemiz var” açıklaması tartışma yarattı.

Makrom mağdurları Büyükçekmece Adliyesi'nde!

Makrom Yapı'nın sahibi ve yöneticilerine yönelik operasyonun yankıları sürerken Makrom mağdurları bugün Büyükçekmece Adliyesi önünde toplandı, mağdurlar kendilerine satılan dairelerin bir başkasına da satıldığını söyledi...

Makrom mağdurları büyükçekmece adliyesi Haberi

Makrom mağdurları büyükçekmece adliyesi


25 Mayıs 2015 tarihinde inşaat mağdurlarının Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirdikleri eyleme katılan Makrom mağdurları bugün de Büyükçekmece Adliyesi önünde toplanarak protesto gösterisi gerçekleştirdi.


27 Mart'ta Makromtek projesinin arsa sahibi Ahmet Kayıkçı ve Mustafa Kayıkçı, Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Petek Dinçöz hakkında Büyükçekmece Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunan mağdurlar bugün saat 10:30'da görülen davaya katıldı.


Yüzde 88 oranında tamamlanan Esenyurt Makromtek projesinin teslim tarihinin Mayıs 2014 olduğunu dile getiren Makrom Yapı mağdurları seslerini yetkililere duyurmak istiyor. Tuzla ve Esenyurt Belediye Başkanlığı'nın Makrom İnşaat için kendilerine güven aşıladığını belirten mağdurlar "Firmanın reklamlarında oynattığı sanatçı Petek Dinçöz hanımefendiden de destek bekliyoruz." demişti.


Ceren...