27 / 04 / 2024

Makrom mağdurları eylem

Makrom mağdurları eylem

2016'nın ilk ayında sessizliklerini bozarak eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları yeni yılın ilk eylemini dün saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirdi. Makrom mağdurlarına diğer inşaat firmaları mağdurlarından da destek geldi.

Makrom mağdurları yarın eylem yapacak!

Her ayın 17'sinde eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları 2016 yılının ilk eylemini yarın saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirecek.

Makrom mağdurlarının eylemine belediyeden müdahale!

Parasını ödedikleri evlere kavuşamayan Makrom mağdurları bugün Esenyurt Belediye binası önünde yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. Eyleme yaklaşık olarak 150 kişi katıldı...

Makrom mağdurları 17 Aralık'ta eylem yapacak!

Makromtek Esenyurt mağdurları yeni eylem için harekete geçti. Bütün mağdurların katılacağı dev bir eylem gerçekleştirmek isteyen mağdurlar protesto gösterisini Esenyurt Kaymakamlığı'ndan izin alarak yapacak...

Makrom mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Makrom mağdurları bu sabah Makromtek Esenyurt projesi önünde yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. Eyleme ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ü de davet eden mağdurlara Makrom Yapı'nın dairesini teslim etmediğini söyleyen Petek Dinçöz'den destek gelmedi.

Makrom mağdurları Büyükçekmece Adliyesi'nde!

Makrom Yapı'nın sahibi ve yöneticilerine yönelik operasyonun yankıları sürerken Makrom mağdurları bugün Büyükçekmece Adliyesi önünde toplandı, mağdurlar kendilerine satılan dairelerin bir başkasına da satıldığını söyledi...

Makrom mağdurlarından Mali Şube'ye teşekkür!

Seslerini duyurmak için arka arkaya eylem yapan ve suç savcılığa duyurusunda bulunan Makrom mağdurları bugün Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü önünde toplanıp basın açıklaması yapacak.

Makrom mağdurları Büyükçekmece Adliyesi'nde!

Yüzde 88 oranında tamamlanan Esenyurt Makromtek projesinin teslim tarihinin Mayıs 2014 olduğunu dile getiren Makrom Yapı mağdurları bugün Büyükçekmece Adliyesi önünde toplanarak protesto gösterisi gerçekleştirdi...

Makromtek Tuzla mağdurları savcılığa başvuruyor!

Beylikdüzü ve Esenyurt inşaat mağdurlarının 7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de gerçekleştirdikleri eyleme destek veren Makrom mağdurları 18 Mayıs Pazartesi günü savcılığa toplu suç duyurusunda bulunacaklar...

Makrom mağdurları Necmi Kadıoğlu ve Makrom Yapı'yla görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak parasını ödedikleri evleri alamadıklarını dile getiren Makrom mağdurları yarın Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Emine Bakırcı Turgut, Mazhar Bakırcı ve Vahap Turgut ile görüşecek...

Makrom mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup!

Makrom mağdurları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşebilmek için 19 Nisan Pazar günü Levent-Hisarüstü metro hattı açılışına gitti. Mağdurlar yazdıkları mektupları İstanbul Valisi Vasip Şahin aracılığı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti.

İnşaat mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Makrom Yapı, Hiper Gayrimenkul, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat mağdurları dün saat 15:00'te Esenyurt Belediye binası önünde eylem yaptı...

Makrom mağdurları Necmi Kadıoğlu'yla görüştü!

Makrom mağdurları dün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yla bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Kadıoğlu Makromtek projesinin inşaatını mühürleteceğini ve anlaşma sağlanana kadar kat irtifakı vermeyeceğini söyledi.

Esenyurt'ta dairelerini alamayan vatandaşlar eylem yaptı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşen mağdur vatandaşlar, dairelerinin teslim edilmesini istedi. Talatpaşa Mahallesi Pazaryolu Caddesi üzerinde bir inşaat firmasından 240 daire satın alan vatandaşlar, dairelerini alamıyor..

Makrom mağdurları savcılığa başvuruyor!

7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de eylem yapan Makrom mağdurları bugün savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Aldıkları evler teslim edilene kadar davalarının peşlerinde olacaklarını belirten mağdurlar seslerini duyurmak istiyor...

TOKİ mağdurlarından 3 farklı ilde eylem: KDV yüzde 1 olarak alınsın, taksit artışlarına indirim yapılsın!

TOKİ mağdurları, evlerinin 5 yıldır teslim edilememesi ve konut fiyatları ile taksitlere uygulanan zamlar sebebiyle mağdur oldukları için İstanbul, Eskişehir ve Kayseri'de eylem yaparak, açıklamalarda bulundu. Peki TOKİ mağdurlarının talepleri neler? İşte ayrıntılar...

'Ev sahibi olacaktık dert sahibi olduk' diyen TOKİ Tuzla mağdurlarından bir eylem daha!  

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları eylemle seslerini duyuran TOKİ mağdurları yeni bir protesto gösterisi için daha düğmeye bastı. Mağdurlar Kartal'da bir araya gelerek, haklarını arayacak.

TOKİ Tuzla mağdurlarından eylem!

TOKİ mağdurları, senelerdir tamamlanmayan konutları sebebiyle Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatının önünde bir araya gelerek eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. 

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Innovia 4 mağdurlarından yeni eylem kararı! Her Pazartesi ve Perşembe Yeşil Plaza önünde toplanacaklar!

Parasını ödedikleri konutların teslim edilmemesi nedeniyle yıllardır adalet arayan İnnovia 4 mağdurları yeni eylem kararı aldı. İşte detaylar...

Evim Mağdurları AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları 19 Aralık tarihinde AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak.

Evim mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları, Şişli'deki  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde eylem yaptı. TMSF'den olumlu bir yanıt alamayan mağdurlar geceyi TMSF binası önünde geçirecek.

Evim Mağdurları'ndan Türkiye'nin dört bir yanında eylem!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları İstanbul, Trabzon, Konya, Bursa, Gaziantep'te yeni eylemler gerçekleştirdi.

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Datça’da ruhsat mağdurları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye giriyor!

Muğla´nın Datça ilçesinde, belediye tarafından verilen inşaat ruhsatlarının iptal edilmesine karşın eylem düzenleyen mağdurlar, Belediye Başkanı Gürsel Uçar'a tepkiliydi. Uçar'ın konunun çözümü için yarın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkileriyle görüşeceği belirtildi.

Konut mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Esenyurt'ta konut satış vaadiyle dolandırılan konut mağdurlarıyla bir araya geldi.

Devre mülk mağdurları için 'eylem planı' talebi!

Tüketici dernekleri ve federasyonlarının temsilcileri, devre tatil ve devre mülk mağdurlarının sorunlarının çözülmesiyle ilgili hükümetten, ilgili bakanlık ve kurumlardan eylem planı istediğinde bulundu.

Makrom mağdurları eylem Haberi

Makrom mağdurları eylem


2016'nın ilk ayında sessizliklerini bozarak eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları yeni yılın ilk eylemini dün saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirdi. Makrom mağdurlarına diğer inşaat firmaları mağdurlarından da destek geldi. Makrom mağdurları bir sonraki eylemlerini 17 Şubat 2016 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirecek.


İşte mağdurlar tarafından yapılan o açıklama:

Bugün yapmış olduğumuz eyleme katılıp destek veren tüm mağdurlara teşekkür ederiz. Bir sonraki eylem 17 Şubat 2016 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde yapılacaktır.


7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de gerçekleştirilen inşaat mağdurları eylemine katılarak destek veren Makrom mağdurları 27 Mart Cuma günü Makromtek projesinin arsa sahibi Ahmet Kayıkçı ve Mustafa Kayıkçı, Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Petek Dinçöz hakkında Büyükçekmece Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunmuştu....