02 / 05 / 2024

makromtek teslim edildi mi

makromtek teslim edildi mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazan Makrom mağdurları dün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüştü. Yapılan açıklamaya göre Kadıoğlu Makromtek projesi ile ilgili sıkıntıların çözüleceğinin sinyallerini verdi...

Makrom mağdurları savcılığa başvurdu!

7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de inşaat mağdurları eylemine katılan Makrom mağdurları bugün savcılığa suç duyurusunda bulundu. Davalarının peşlerinde olacaklarını dile getiren mağdurlar seslerini duyurmak istiyor...

Makrom mağdurları savcılığa başvuruyor!

7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de eylem yapan Makrom mağdurları bugün savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Aldıkları evler teslim edilene kadar davalarının peşlerinde olacaklarını belirten mağdurlar seslerini duyurmak istiyor...

Kıbrıs'ta 12 yıldır çözüm bekleyen tapular arsa sahiplerine teslim edildi!

Lefkoşa'nın Kermiya bölgesindeki arazilerinin tapuları bugün 105 kişiye teslim edildi. 12 yıldır çözüm bekleyen tapular bugün arsa sahiplerine kavuştu.

İzmir’de kentsel dönüşüm müjdesi! 60 konut sahiplerine teslim edildi!

İzmir’in Aliağa ilçesinde  “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu heyecanı yaşandı. Bu kapsamda, Aliağa’da Kentsel dönüşümle 60 konut sahiplerine teslim edildi.

Dereli ilçesindeki sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından tekrar inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu. İnşa edilen konut ve iş yerleri sahiplerine teslim edildi.

Mamak'taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 258 konutun hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildiğini açıkladı.

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Bugüne kadar toplam kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), Mart ayında T10X modeli için ön sipariş almaya başlamıştı.. Peki şimdiye kadar kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi? İşte detaylar...

Hatay'da 67 iş yeri tamamlanarak depremzede esnafa teslim edildi!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen Hatay'da işletmeleri yıkılan ya da ağır hasar alan 67 esnafa tamamlanan yapılar teslim edildi. 

Gaziantep'teki hak sahibi depremzedelere konteynerleri teslim edildi!

Gaziantep Valisi Davut Gül yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden sonra şehirdeki evleri yıkık, acil yıkılacak, ağır ve orta hasar alan hak sahibi tüm depremzedelere konteynerlerinin teslim edildiğini dile getirdi.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Son Dakika! Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a teslim edildi Plaka detayı dikkat çekti!

Türkiye'nin ilk yerli ve elektrikli otomobili TOGG, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi. 'Anadolu' renginde olan TOGG'daki plaka detayı ise dikkatli gözlerden kaçmadı. İşte son dakika haberinin detayları...

Artvin Borçka Afet Konutları sahiplerine teslim edildi!

Artvin'in Borçka ilçesinde inşa edilen 44 afet konutunun anahtarları, gerçekleştirilen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 37 daire teslim edildi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki 37 adet konut sahiplerine teslim edildi.

makromtek teslim edildi mi Haberi

makromtek teslim edildi mi


Beylikdüzü ve Esenyurt inşaat mağdurlarının 7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de gerçekleştirdikleri eyleme destek veren Makrom mağdurları 27 Mart Cuma günü Makromtek projesinin arsa sahibi Ahmet Kayıkçı ve Mustafa Kayıkçı, Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Petek Dinçöz hakkında Büyükçekmece Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunmuştu.


Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak, çözüm sözü alan Makrom mağdurları dün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Emine Turgut Bakırcı, Ahmet Kayıkçı ve Vahap Turgut ile görüştü.


Makrom mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup!


Esenyurt Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıya Makrom Yapı mağdurlarını temsilen Feryal Cimşit, Hülya Bayrak, Gürkan Demirkan, Hayrettin Çetinkaya, Fahri Koçer, Fahri Kaygu ve mağdurların avukatları katıldı.


Makromtek mağdurlarının yaptığı açıklamaya göre Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu bu işin çözülmesi için...