02 / 05 / 2024

makyol esenyurt ne zaman başlıyor

makyol esenyurt ne zaman başlıyor

Makyol İnşaat, Beylikdüzü Makyol Yaşam'dan sonra Esenyurt'ta yeni projesine hazırlanıyor. Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında yer alan Makyol İnşaat Esenyurt projesinin çizimleri seçim sonrası hazırlatılacak...

Esenyurt Torium AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Torunlar GYO tarafından Esenyurt'ta inşa edilmiş Torium AVM'nin 44 bin 571 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Torium AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Esenyurt Akbatı AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Akiş GYO imzasıyla Esenyurt'ta inşa edilen Akbatı AVM'nin 65 bin 88 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Akbatı AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Esenyurt Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

2012 yılında Esenyurt'ta hizmete açılan ve E-5 hattı üzerinde konumlanan Marmara Park AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm detaylar...

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Gayrimenkule farklı bakma zamanı!

Makyol bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında farklı alanlarda birçok projeye imza atan bir taahhüt şirketi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Makyol, sektörde ticari gayrimenkul projelerine yöneleceğini açıkladı. 

Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlatan Ödül İstanbul Esenyurt'ta daire teslimlerinin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.  Peki Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı projesinde 15 Ekim'e kadar sürecek avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nu Makyol-Astur-Ic İçtaş kazandı!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının elektro mekanik yapım işi ihalesini Makyol-Astur-Ic İçtaş kazandı

Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Özyurtlar tarafından inşa edilmekte olan Meydan Ardıçlı Konutları'nda 1+0'dan 4,5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor. Peki Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Esenyurt Akros İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Ak Proje-Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat imzasını taşıyan Esenyurt Akros İstanbul projesi 496 daire ve 33 ticari birimden meydana geliyor. Peki Esenyurt Akros İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 daire ve 18 ticari birimden meydana geliyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

16 katlı 2 blok şeklinde yükselen Esenyurt Mavera Ahsen projesi 169 konut ve 3 ticari birim şeklinde hayata geçiriliyor. Peki Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

makyol esenyurt ne zaman başlıyor Haberi

makyol esenyurt ne zaman başlıyor


Makyol İnşaat, Esenyurt'ta yer alan arsasında yeni konut projesi planlıyor. Makyol Esenyurt projesi Akbatı Alışveriş Merkezi'nin tam karşısında yer alıyor.


Makyol Esenyurt projesi yaklaşık 20 bin metrekare alanda hayata geçirilecek. 500 konutun üzerinde planlanan Makyol Esenyurt projesi için, seçim sonrasında çizimler hazırlatılacak.


Makyol İnşaat, geçen yıl Eylül'de satışa çıkardığı Beylikdüzü Makyol Yaşam projesinde dairelerin üçte ikisini sattı. Makyol Esenyurt proje alanı TEM yolu üzerinde, Esenyurt Gişeleri'ne gelmeden Akbatı AVM karşısında yer alıyor.



Tel: (0212) 351 41 51

Web: http://www.makyol.com.tr/tr

Gülcihan...