06 / 05 / 2024

malatya 200 yataklı Onkoloji Hastanesi

malatya 200 yataklı Onkoloji Hastanesi

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulması planlanan ve projesi 2016 yılı yatırım programına alınan 200 yataklı Onkoloji Hastanesi, Doğu'daki hastalara daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunacak.

TOKİ Malatya projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye tam 513 ucuz konut geliyor! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliiği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanlığınca yapılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını müjdeledi.

Malatya'da 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmete açıldı!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulan 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmet vermeye başladı. 

Malatya'da depremzedeler için hayata geçirilen konutlar yükseliyor!

Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşasına başlanan evlerin 200 gün içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Sancaktepe Şehir Hastanesi danışmanlık ihalesi bugün!

4 bin 200 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin danışmanlık ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Malatya'ya 300 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Battalgazi'de inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesi inşaatını inceledi.

Park Inn by Radisson Odayeri: İstanbul Havalimanı’nın ilk oteli!

Park Inn by Radisson Odayeri, İstanbul Havalimanı ve Göktürk’e 6 dakika sürüş mesafesinde yer alıyor. Otelin 200 yataklı 97 odası bulunuyor...

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Malatya'da hayata geçirilecek olan 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı.

Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı!

Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde hayata geçirilen 200 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı.

Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin yapımı meclis gündeminde!

Gölbaşı 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapım bedeline ve 2019 Şubat ayına kadar taşeron şirketlere ödenen miktar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek!

Diyarbakır, sağlık alanında yapılan yatırımlarıyla bölgenin "sağlık üssü" olmaya devam ediyor. Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek.

Malatya'ya 300 yataklı yeni hastane!

Malatya’nın Battalgazi Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleştirildi. 300 yataklı hastane 136 milyon liraya mal olacak.

Erzurum'a 1.200 yataklı şehir hastanesi kazandırıyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha önce farklı bir şekilde düşünülen bin 200 yataklı Erzurum Şehir Hastanesini şimdi şehir merkezine kazandırıyoruz" dedi...

malatya 200 yataklı Onkoloji Hastanesi Haberi

malatya 200 yataklı Onkoloji Hastanesi

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulması planlanan ve projesi 2016 yılı yatırım programına alınan, 200 yataklı Onkoloji Hastanesi, Doğu'daki hastalara daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunacak.


İnönü Üniversitesi tarafından "Geleceğin yatırımı" olarak görülen ve proje tutarı 75 milyon 709 bin lira olan, 20 bin 400 metrekare alana inşa edilecek Onkoloji Hastanesinin temeli bu yıl içinde atılacak.


Malatya'nın ve bölgenin sağlık merkezi olması yolundaki önemli bir adımı oluşturacak hastane, diğer birimlerle hem yakın hem koordineli olacağı için yüzde 47'si Malatya dışından gelen kanser hastalarına daha nitelikli sağlık hizmeti verecek.


İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem Türkiye'de hem dünya genelinde giderek artan hastalıklar arasında kanserin en önde yer aldığını belirtti.


Gelecekte kanserin önemli ve...