06 / 05 / 2024

malatya 2016 cami projeleri

malatya 2016 cami projeleri

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi’ne yapılacak olan Miralay Şah Ali Bey Camii’nin temel kazı çalışmalarına başlandı. Caminin kısa sürede bitirilerek, ibadete açılacağı kaydedildi.

​Malatya'da hasar gören tarihi yapılar restore ediliyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce Elazığ Sivrice merkezinde yaşanan depremde, Malatya'da hasar alan Ulu Camii ile Yeni Cami'de yenileme çalışmalarına başlandı.

Elazığ'da 2016-2017'de kaç tane okul, cami ve ev yapıldı?

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Elazığ'da 2016-2017 arasında yapılan okul, cami, cem evi ve köy evi sayısını sordu..

Malatya Büyükşehir'den okul ve cami için arsa tahsisi!

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde, Büyükşehir'e ait 3 ayrı mahallede yer alan arsanın 25 yıllığına bedelsiz olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilmesine karar verildi.

Malatya'da 1 yılda 728 bin metreküp hafriyat depolandı!

‘Hafriyat Alanları’ oluşturan Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu alanda önemli başarılar elde etmeye devam ediyor, bu kapsamda 2016'da toplam 728 bin metreküp hafriyat, düzenli olarak depolandı.

Malatya Büyükşehir'den 23 köprü!

Merkezin yanı sıra kırsalda da yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı içerisinde 23 köprü yaptı.

İHH 2016'da 9 hizmet merkezi açtı!

İHH İnsani Yardım Vakfı, dünyanın çeşitli bölgelerindeki çalışmalarını sürdürüyor. 2016 yılında aralarında; cami, yetimhane ve kültür merkezinin de bulunduğu 9 kalıcı eseri hizmete sundu. 10 merkezinde temelini attı.

Malatya'da 2016'da kaç konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürlüğünün Konut Satış İstatistikleri üzerinde yaptığı analizlere göre Malatya'da 2016 yılında 12 bin 398 konut satıldı.

Malatya'da 2016 yılında 12 bin 398 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürlüğünün Konut Satış İstatistikleri üzerinde yaptığı analizlere göre Malatya’da 2016 yılında 12 bin 398 konut satıldı.

Altındağ'da her yıl bir cami yapılıyor!

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki:"Hemen hemen her yıl bir cami inşa ediyoruz. 2016'da 3 cami inşa ettik. 2017'de mahalle camisi projelerimiz bittiğinde toplam 15 cami inşa etmiş olacağız"

Tuzla Belediyesi'nden 2 cami ve 3 cemevi!

Tuzla Belediyesi, 2016 yılında 2 Cami ve 3 Cemevi’nin yapımını sürdürdü. 8 camide bakım ve onarım yapan Tuzla Belediyesi, ibadethanelerin çevre düzenlemeleri, halı ve ıslak zemin temizliklerini düzenli olarak sürdürdü.

Malatya Büyükşehir Meclisi 11 Ocak'ta toplanacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılının son toplantısını yaptı. Aralık ayı toplantısının II. Birleşimi 14 Aralık Çarşamba günü Meclis Başkan Vekili Hasan Gögüs başkanlında gerçekleştirildi. Meclisin bir sonraki toplantısı 11 Ocak'ta gerçekleşecek.

TOKİ Malatya Beydağı 2016 son başvuru günü!

375 adet daireden meydana gelen TOKİ Malatya Beydağı projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Malatya Beydağı 2016 son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru 2016!

TOKİ Malatya Beydağı 375 konut projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. İşte, TOKİ Malatya Beydağı son başvuru 2016...

malatya 2016 cami projeleri Haberi

malatya 2016 cami projeleri

Miralay Şah Ali Bey Camii’nin temel kazı etkinliğine, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Nevzat Aslan, Yaşar Karataş, Muzaffer Karakuş, Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Vahap Boztepe, bazı belediye meclis üyeleri, muhtarlar, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Program ilk olarak Kur-an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Eski Malatya’nın temizliğine dikkat çekerek, “Battalgazi’miz güzel bir yer. Hizmet masalarımıza gelen telefonlara bakarak halkın memnuniyetini ölçtüğümüzde ve halkla ilgili genel alan araştırması yaptığımızda halkımızın memnuniyetini görmemiz oldukça güzel ve sevindiricidir. Gelen misafirlerimizi Eski Malatya bölgesine götürüp gezdirdiğimizde Eski Malatya halkının eğitim seviyesinin çok üst düzeyde olup olmadığı...