28 / 04 / 2024

Malatya Akçadağ altyapı yatırımları

Malatya Akçadağ altyapı yatırımları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapı şebeke çalışmaları tamamlanan Akçadağ ilçesinde yol yatırımlarına başladı.

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Fethiye Yassıca Ada'daki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Yassıca Ada'da bulunan bir kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi. 

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki tarihi binalar yıkılacak mı?

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde tarihi nitelikte olduğu belirtilen binalarla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ'den Başakşehir'e 4 yeni okul müjdesi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi 6236 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı, Şahintepe Mahallesi 579 ada 4 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 15:00'de yapılacak.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin güzergahında yer alan  Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girdi.

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 4 yeni okul geliyor!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi 6236 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı, Şahintepe Mahallesi 579 ada 4 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs 2020 tarihinde yapılacak.

Başakşehir Kayabaşı 1003 ada 1, 2 ve3 parselin plan tadilatı askıda!

Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi, 1003 ada, 1, 2 ve 3 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Malatya Akçadağ altyapı yatırımları Haberi

Malatya Akçadağ altyapı yatırımları


Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapı şebeke çalışmaları tamamlanan Akçadağ ilçesinde yol çalışmalarına başladı. Baharla birlikte yol çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, içme suyu ve kanalizasyon şebeke hatları tamamlanan Akçadağ ilçesinin yollarını standartlara uygun hale getiriyor. İlçe merkezinde MASKİ tarafından yapılan altyapı çalışmaları sonucunda bozulan cadde ve sokaklarda bakım-onarım ve asfalt öncesi yol altyapı çalışmaları yapılıyor.

 
Merkezde stabilize malzeme serimi

İlçe merkezinin önemli ulaşım yükünü çeken toplam3 kilometreuzunluğundaki, Hükümet ve Ören caddelerine asfalt öncesi stabilize malzeme serimi yapıldı. Serme-sıkıştırma işlemlerinin yapıldığı caddeler asfalta hazır hale getirildi.

Kutangölü yolunda asfaltlama çalışması

Kayseri-Malatya karayolunu, Akçadağ ilçe merkezine bağlayan4.6 kilometreuzunluğundaki Kutangölü mahalle yolunda ise bakım onarım çalışması yapılıyor. Kısmi sıcak asfalt seriminin yapıldığı yol, Akçadağ ilçesinin de en önemli yol ağlarından bir tanesi.

Kırsalda yol altyapı çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Akçadağ...