07 / 05 / 2024

Malatya Arena yüklenici firması İlci İnşaat

Malatya Arena yüklenici firması İlci İnşaat

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Malatya Arena Stadı yüklenici firması İlci İnşaat ile yaptığı sözleşmeyi fesih edince, firma stattaki şantiyesini kaldırdı. Üç yıl önce temeli atılan stadın bundan sanraki durumu ile ilgili gözler TOKİ'ye çevrildi.

Malatya'da yüksek katlı 61 bina patlayıcı kullanılarak yıkıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar gören Malatya'da, yüksek katlı binaların patlayıcı kullanılarak yıkımı hız kesmeden sürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyenin kiracısı olan esnaflardan kapalı oldukları döneme ait kira bedellerini almayacaklarını açıkladı. 

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

Salda Gölü'ne makineli araç sokan yüklenici firmaya ceza verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yaptığı açıklamada Salda Gölü'ndeki inşaat alanına makineli araçların girmesi nedeniyle yüklenici firmaya sözleşmesindeki cezai hükümlerin işletildiğini belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi kira alacaklarını erteledi!

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait iş yerlerine ait kira alacaklarının ertelenmesine karar verildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Vakıf GYO İFM için yüklenici firma ile ek protokol imzaladı!

Vakıf GYO, İFM'deki "T. Vakıflar Bankası  T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nde" master iş programında yapılan revizyona uyum sağlanmasını teminen yüklenici firma ile sözleşmeye ek protokol imzalandı...

Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantıları dün gerçekleştirilen 9. Birleşimle sona erdi. Yapılan toplantıda Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL olarak belirlendi.

Malatya Arena yüklenici firması İlci İnşaat Haberi

Malatya Arena yüklenici firması İlci İnşaat

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Malatya Arena Stadı yüklenici firması İlci İnşaat ile yaptığı sözleşmeyi fesih edince, firma stattaki şantiyesini kaldırdı. Üç yıl önce temeli atılan stadın bundan sanraki durumu ile ilgili gözler TOKİ'nin vereceği karara çevrildi.


Eylül ayına kadar süre tanınan, ancak o süreyi de kullanamayan yüklenici firma, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) fesih kararını vermesinin ardından stattan ayrılmaya başladı.


Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2012 yılında temeli atılan ve Malatya'nın en büyük sportif yatırımı olma özelliğini taşıyan Malatya Arena Stadı için TOKİ, yüklenici firma ile görüşüp, fesih kararı vermişti.


Fesih kararı sonrası yüklenici firma İlci Holding, Malatya'daki malzemelerini götürmeye başladı. TOKİ'nin yüklenici firma ile feshi gerçekleştirdikten sonra statla ilgili yeni bir süreç başlayacak.


Malatya Arena Stadı’nın kontrol mühendisi Hurşit Kuşçu, bundan...