22 / 05 / 2024

malatya Asfalt Plent Tesisi Projesi

malatya Asfalt Plent Tesisi Projesi

Esenlik, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve bölgede bulunan illerin ihtiyacını karşılayabilecek Asfalt Plent Tesisi Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Malatya Büyükşehir'den 923 kilometre asfalt!

Büyüyen ve gelişen Malatya’nın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için her alanda çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama alanında başarılı çalışmalar yaptı.

Malatya Arapgir TOKİ asfalta kavuştu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arapgir’de asfalt sezonunu tamamladı. Malatya’ya en uzak ilçelerden biri olan Arapgir’de 2016 yılı içerisinde 38 kilometre asfalt çalışması yapıldı.

Malatya Büyükşehir'den 50 kilometre asfalt!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kış aylarının yaklaştığı bugünlerde hava şartlarının elverdiği ölçüde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kuluncak ilçesinin 2 önemli grup yolu asfaltlandı.

Malatya Pütürge'ye asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge’de yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ilçe merkezi sıcak asfalt ile kaplanıyor. Büyükşehir Belediyesi 14 kilometre uzunluğundaki Pütürge-Taşmış-Tepehan grup yolunu ise asfaltlayarak hizmete açtı.

Malatya Hekimhan'a asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinde 7 mahallenin ulaşım sorununu çözerken, 2 mahallede ise çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Büyükşehir'in hedefi bin kilometre asfalt!

Malatya’nın sağlıklı büyümesinde büyük önem arz eden yolları bir bir Malatyalıların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, havaalanını Malatya- Kayseri yoluna bağlayan grup yolundaki çalışmalarda sona yaklaştı.

Serik Belediyesi, Asfalt Plent Tesisi kuruyor!

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. Yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek.

Malatya Darende'ye asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde sürdürdüğü yol ve asfalt çalışmalarına Darende ilçesinde ara vermeden devam ediyor.

Malatya Kale'ye asfalt müjdesi!

İlçelerde yatırım ve hizmetlerine devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde 2 mahallenin ulaşımını sağlayan grup yolunu asfaltladı.

Malatya Darende'ye 22 kilometre asfalt!

Maski Genel Müdürlüğü tarafından Darende’de kanalizasyon ve içmesuyu hatlarının yapıldığı 6 mahallede sıcak asfalt serimi, bir mahallede de bakım onarım çalışması Büyükşehir Belediyesi asfalt ekiplerince yapıldı.

malatya Asfalt Plent Tesisi Projesi Haberi

malatya Asfalt Plent Tesisi Projesi

Esenlik tarafından kurulacak olan Asfalt Plent Tesisi Projesi hakkında bilgiler veren Esenlik Şirket Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “2015 yılında önemli hedeflerimiz var. Özellikle şunu müjdelemek istiyorum. Büyük bir asfalt plent tesisi kuruyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve alt belediyelerin asfalt ihtiyacını karşılayacak bu tesis, bu bölgede karayollarının asfalt ihtiyacını karşılayacak potansiyele sahip olacak. Şu anda yer tahsisini yaptık, tüm alımları bitirdik ve iki ay gibi çok kısa bir zaman diliminde Malatya’ya asfalt plent tesisini kurmuş olacağız” şeklinde konuştu.


‘ASFALT VE MUCUR İHTİYACINI ARTIK ESENLİK KARŞILAYACAK’

Hulusi Boyraz, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Ayrıca mucur fabrikası da kurarak ve asfalt tesisi ile birlikte mucur ocağını da aktif hale getirmiş olacağız. Meston fabrikasında ve ihalelerini almış olduğumuz bütün işlerde mucur ihtiyacımızı kendi bünyemizde üreteceğiz. Meston, asfalt plent tesisi...