28 / 07 / 2024

Malatya Atletizm Kompleksi ne zaman tamamlanacak

Malatya Atletizm Kompleksi ne zaman tamamlanacak

Malatya İnönü Üniversitesi karşısında bulunan atletizm kompleksinin bakım ve onarım çalışmalarında sona gelindi.

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Malatya'ya iki yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı, 14 Şubat Salı günü yapılan ikinci birleşimle sona erdi.

Malatya Yazıhan’a atlı spor kompleksi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Yazıhan ilçesinde 48 dönüm alanda Atlı Spor Kompleksi projesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılması ile ilgili madde kabul edildi.

Malatya Darende İmam Hatip Lisesi inşaatı başladı!

Malatya Darende'de İmam Hatip Lisesi Kompleksi inşaatına başlandı. Darende İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, ilçenin önemli bir eksikliğini kapatacağı gibi çağın gereksinimlerine cevap verecek modern bir eğitim yuvası olacağını ifade etti.

Malatya Atletizm Kompleksi'nde sona yaklaşıldı!

Malatya İnönü Üniversitesi karşısında bulunan atletizm kompleksinin bakım ve onarım çalışmalarında sona gelindi.

Batman Güney Raman'daki atletizm pistinde çimlendirme yapıldı!

Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olan Güney Raman çevre yolundaki spor kompleksi içinde yer alan atletizm pistinin çimlendirme çalışmaları tamamlandı.

Malatya Darende Osman Hulûsi Ateş İmam Hatip Kompleksi ihale edildi!

Osman Hulûsi Ateş İmam Hatip Kompleksi Malatya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihale edildi.

Üsküdar Ekrem Koçak Atletizm Kompleksi 2016'da açılacak!

Ekrem Koçak Atletizm Pisti'nin modernizasyon çalışmaları devam ediyor.İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Ekrem Koçak Pisti'nin modernizasyonunun 2016'da bitirileceğini söyledi.

Bursa Atıcılar Spor Kompleksi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve bünyesinde 2 adet suni çim saha,1 adet doğal çim saha, 5300 metrekare atletizm antrenman sahası ve 210 araçlık otoparkı barındıran Atıcılar Spor Kompleksi törenle hizmete açıldı.

Samsun İlkadım Atletizm Kompleksi 2017'de açılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Başbakan Davutoğlu'nun Samsun programında müjdesini verdiği İlkadım Atletizm Kompleksi tamamlandığında Türkiye'nin alanındaki en iyi tesislerden biri olacak. İşte İlkadım Atletizm Kompleksi'nin görselleri...

Üsküdar'daki Ekrem Koçak Atletizm Pisti yıkılıyor!

Birçok ünlü atletin yetişmesinde rol oynayan Üsküdar'daki Ekrem Koçak Atletizm Pisti yıkılıyor. Pistin yerine son derece modern bir spor kompleksi inşa ediliyor. Bu ay içinde yıkım çalışması tamamlanacak...

Üsküdar’daki Ekrem Koçak Atletizm Pisti yıkılarak yerine modern spor kompleksi yapılacak!

Hemen hemen her ilde yapımı devam eden spor tesislerine bir yenisi de İstanbul’da ekleniyor. Üsküdar’da bulunan Tarihi Ekrem Koçak Atletizm Pisti yıkılarak yerine son derece modern bir spor kompleksi inşaa edilecek...

Malatya Atletizm Kompleksi ne zaman tamamlanacak Haberi

Malatya Atletizm Kompleksi ne zaman tamamlanacak

Malatya İnönü Üniversitesi karşısında bulunan atletizm kompleksinin bakım ve onarım çalışmalarında sona gelindi. Tartan pistin büyük bölümü sökülüp yeniden serilirken, sahada bulunan uzun atlama ve gülle atış alanları da tamamlandı. Bakım ve onarım çalışmaları tamamen bittiğinde, yeni bir tribüne ve ışıklandırma sistemine de sahip olacak tesisle ilgili bilgiler veren Malatya Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Sadi fındıklı, pisti çok yakında Malatya atletizminin hizmetine sunacaklarını söyledi.


"Uluslararası bir atletizm pistine sahip olacağız"


Fındıklı, “Mevsim şartları ve doğal şartların olumsuzlukları tartan pistimizde yer yer bozulmalara sebep olmuştu. Genel müdürlüğümüze bunu izah ettik. Onlara da teşekkür ediyoruz. Geldiler, yerinde de gördüler. 1 milyon 500 bin TL bedelle ihalesini yaptık. Önümüzdeki günlerde tamamlanmasını bütün çalışmaların bitirilmesini bekliyoruz. Arena stadının hemen yanında. Orası bir kompleks....