15 / 05 / 2024

malatya bostanbaşı beldesi

malatya bostanbaşı beldesi

Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan Bostanbaşı'nda 4,5 yılda yaptıkları imar uygulamaları hakkında bilgi verdi. Aydoğan, beldenin imarını yaparken, büyükşehre uygun, beldenin 100 yılını düşünerek planlama yaptıklarını söyledi...

Malatya'da 11.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Malatya 2. Satış Memurluğu, Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 509 bin TL olarak belirlendi. 

TOKİ Malatya Darende Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya’nın Darende İlçesi, Balaban Beldesi’nde inşa edeceği 141 konutun ihalesi yapıldı.

Malatya TOKİ 141 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Beldesi 141 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya Darende'ye 141 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Beldesi'ne yeni konut inşa edecek. TOKİ'den Malatya Darende'ye 141 yeni konut geliyor.

Malatya Bostanbaşı'da yeni yollar açılıyor!

Bostanbaşı caddesinde çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapısı tamamlanan kısımda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Malatya Bostanbaşı caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bostanbaşı bölgesinde geçen yıl açtığı Çiftlik Caddesi başta olmak üzere, Bosna Caddesi ve Fatih Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Malatya Çiftlik Caddesi'nin büyük bölümü tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Bostanbaşı Caddesini Yeşilyurt yoluna bağlantı yol açma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, çalışmalarda önemli mesafeler katedildi.

Akranlar Süpermarketler, Malatya Bostanbaşı’nda şube açtı!

İnşaat ve hayvancılık sektöründe hizmet veren ayrıca düğün salonu işletmeciliği yapan Akranlar A.Ş. marketler zincirini büyütmeye devam ediyor. Akranlar, 15. Şubesini Malatya’nın hızla gelişen bölgelerinden biri olan Bostanbaşı’nda açtı.

Malatya'da yol onarım çalışmaları başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Cemal Gürsel ve Aşağıbağlar mahallelerinden geçen Gönültaş Caddesi ile Bostanbaşı Çiftlik Caddesi'nde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Malatya’da Hanımınçiftliği-Taştepe Yolu asfaltlanıyor!

Malatya’da Hanımınçiftliği beldesi ile Taştepe semti arasındaki 3 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması sürdürülüyor. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Hanımınçiftliği Belediye Başkanı Şerefhanlı ile birlikte asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi...

Uludağ 12 ay boyunca gözde tatil beldesi olacak!

Yeni projeler Uludağ’ı uluslararası arenada 12 ay boyunca gözde bir tatil beldesi ve kongre merkezi haline getirecek...

Malatya Rüya Kent'te 115 bin liraya 3+1!

Akranlar tarafından Malatya'da yaşama geçen Akranlar Rüya Kent'te minimum fiyat 115 bin lira maksimum fiyat ise 147 bin lira olarak belirlendi

Malatya'da 56 adet dükkan 7 milyon 530 bin 859 liraya!

Malatya Belediyesi Destek Hizmet Müdürlüğü'nden Belediye İş Hanı'nda bulunan 56 adet dükkan 11 Eylül 2012 günü yapılacak ihalede 7 milyon 530 bin 859 liraya satışa çıkacak

malatya bostanbaşı beldesi Haberi

malatya bostanbaşı beldesi

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Beldesi Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, büyükşehir ile birlikte beldelik statüsünün kaldırılıp Yeşilyurt merkez ilçeye bağlı mahalle olacağını hatırlatarak, Bostanbaşı'nda 4,5 yılda yaptıkları imar uygulamaları hakkında bilgi verdi. 


Aydoğan, "Şehir planı önemlidir. Plansız ve çarpık yapılaşmanın ne olduğunu herkes biliyor artık. 2009'da göreve geldiğimizde ilk işimiz, buraya şehir planı yapmak oldu. Türkiye'de ilk 3'e girmiş firma ile çalıştık. Beldeler şehrin önünü tıkayan değil, açan olması mantığı ile yola çıktık. Dolayısıyla, planlarımızı yaparken, büyük şehre uygun yaptık. Uzman ve bilirkişiler, Malatya Belediyesi ve Yakınca'nın planına da bakıp, Bostanbaşı'na imar planı uygulandı. Yeni imar planı yaparken, yeşili ve tabiatı da korumamız gerektiği mantığı ile yola çıktık. 


Bostanbaşı'nın üst kısmını yeşil alan olarak bıraktık. İmar planı yaparken hem konut alanlarını hem...