29 / 04 / 2024

malatya bulvar

malatya bulvar

Havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarına hız veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Fahri Kayahan bölgesinde bazı sokaklarda yaptığı değişim-dönüşüm çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya İtfaiye Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde inşa edilen itfaiye merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Malatya İtfaiye Merkezi inşaatı tam gaz!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımına başlanan 'İtfaiye Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor. 

Malatya'ya yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısında yer alan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde hayata geçirilen itfaiye binasını inceledi.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nın çehresi değişti!

Malatya Büyükşehir Belediyesi örnek teşkil edecek bir cadde düzenlemesi daha yaptı. İlkbaharda düzenleme çalışmalarına başlanan ve Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından baştan sona yenilenen Fahri Kayahan Bulvarı tamamlanarak, asfaltlandı.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nda sona yaklaşıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarında değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı dönüşüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt yolu ile Çevre yolunu birleştiren3 kilometre uzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Beydağı'na yeni yol açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarı ve Tecde yolunu, eski TOKİ konutları ile kentsel dönüşüm projesinin gerçekleştirildiği Beydağı Mahallesi'ne bağlayacak yeni bir yol açıyor.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nda son durum!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt yolu ile Çevre yolunu birleştiren 3 kilometre uzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Kanal Boyu projesinde son durum!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt yolu ile Çevre yolunu birleştiren3 kilometreuzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarında suni kanal çalışmalarına başladı.

Malatya'daki Fahri Kayahan Bulvarı yenileniyor!

Havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarına hız veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Fahri Kayahan bölgesinde bazı sokaklarda yaptığı değişim-dönüşüm çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi projenin ikinci etabında bulvarın ortasından 3,5 metregenişliğinde kanal projesi yapacak

Malatya Kanal projesi için çalışmalar başlıyor!

Spor ve Yaşam Merkezi, Nikah Sarayı, Kernek Şelalesi, Hürriyet Parkı ve Kanalboyu projeleriyle Malatya’da yaşam standartlarını yükselten Büyükşehir Belediyesi, Şimdi de Fahri Kayahan Bulvarı’nın ortasına kanal projesi gerçekleştiriyor.

Malatya Nikah Sarayı'nın inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde yapımı tamamlanan yeni Nikah Sarayında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

malatya bulvar Haberi

malatya bulvar

Havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarına hız veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Fahri Kayahan bölgesinde bazı sokaklarda yaptığı değişim-dönüşüm çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Fahri Kayahan Bulvarında değişim-dönüşüm ve yenileme ile kanal projesinin parçaları olan Abdurrahman Gazi, Kamelya, Hayal, Söğütlü ve İpek Böceği Sokak nezih bir görünüme kavuşturuldu.

İnsanların daha iyi vakit geçirebilecekleri alanların sayısını Malatya’da artırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi cadde ve sokak düzenleme çalışmalarında bisiklet, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar konusunda hassasiyet gösteriyor. Yolları beton ve asfalt yığını anlayışından kurtaracak bu uygulamalar, yeni açılan yollar başta olmak üzere değişim dönüşüm çalışmalarının olduğu her yere yapılıyor.

Düzenlemenin yapıldığı Abdurrahman Gazi, Kamelya, Hayal, Söğütlü ve İpek Böceği Sokak’ta ilk olarak altyapı eksikliklerini gideren Büyükşehir Belediyesi sokaklarda çağdaş yaşama uygun üst yapı çalışmaları yaptı. 3.5 kilometrelik alanda...