18 / 05 / 2024

Malatya Çelikhanda spor tesisleri

Malatya Çelikhanda spor tesisleri

Adıyaman’a bağlı olan ancak Malatya’ya yakınlığından dolayı bu il ile de yakın bir bağ kuran Çelikhan ilçesine yapılan tesislerin açılışı yapıldı.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Malatya'nın yeni stadı için 10 milyon TL harcandı!

Doğu ve Güneydoğu bölgesinin süper ligdeki tek temsilcisi olan Evkur Yeni Malatya Spor, ligin ilk yarısını 22 puanla tamamladı. İnşaatında sorunların yaşandığı yeni stadyum, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin fedakâr çalışmalarıyla tamamlandı ve hizmete açıldı.

Malatya'nın yeni stadı hazır hale geldi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, TOKİ yetkilileriyle birlikte Malatya'da yeni yapılan 25 bin kişilik statyumda inceleme yapıldı.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Malatya Yaşam ve Spor merkezinde incelemelerde bulundu.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Malatya'ya iki yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı, 14 Şubat Salı günü yapılan ikinci birleşimle sona erdi.

Malatya'nın yeni stadı Mayıs'ta açılabilir!

Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Malatya’ya yeni yapılan statla ilgili yaptığı açıklamada yeni stadın Nisan sonu Mayıs başı gibi açılabileceğini dile getirdi.

Malatya Yazıhan’a atlı spor kompleksi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Yazıhan ilçesinde 48 dönüm alanda Atlı Spor Kompleksi projesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılması ile ilgili madde kabul edildi.

Malatya Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi yaptığı yatırım ve hizmetlerle insanların yaşamlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, şimdi de engelliler için dev bir projeyi etaplar halinde hayata geçiriyor.

Malatya Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi projesi başlıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi engelliler için dev bir projeyi etaplar halinde hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Malatya'daki spor tesislerinde inceleme!

Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’daki spor tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

Malatya Salköprü Spor Salonu'nun ismi Muhammet Ali Clay oldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı, 8 Haziran Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında yapıldı.

Malatya Arena Stadı yeni sezonun ikinci yarısına yetişecek!

Malatya Arena Stadı planlanan tarihten daha erken bitirilecek. Malatya Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, 2012 yılında inşaatına başlanan stadın 2016-2017 futbol sezonuna yetişeceğini söyledi.

Malatya Çelikhanda spor tesisleri Haberi

Malatya Çelikhanda spor tesisleri

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti ile Malatya Televizyoncular ve Gazeteciler Cemiyeti’ne bağlı olan basın mensupları ilçedeki spor tesislerinin açılışı için dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Çat Barajı yanına yapılan turizm ve spor alanlarını kapsayan yatırımların açılış törenine Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Özpolat, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Başkanı Akif Çelik katıldı. Gazeteciler onuruna verilen yemekte konuşan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, “Ben Pütürge’de kaymakam olarak görev yaptım. Malatyalılar gerçekten çok sıcak ve samimi insanlar. Adıyaman, 1954’de Malatya’dan ayrılıncaya kadar yıllarca Malatya’yı abisi olarak görmüştür. Bugün her iki ilin basın mensuplarını omuz omuza görmek gerçekten sevindirici. İlçe kaymakamlığımızı hem bu...