24 / 07 / 2024

Malatya Hekimhan asfalt

Malatya Hekimhan asfalt

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinde 7 mahallenin ulaşım sorununu çözerken, 2 mahallede ise çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Hekimhan TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla!   

TOKİ Malatya Hekimhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Hekimhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Hekimhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Hekimhan sosyal konut projesi... 

Malatya'da akşam saatlerinden şiddetli deprem meydana geldi! Bölgedeki son durumu AFAD açıkladı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde saat 22:04 sıralarında şiddetli bir sarsıntı meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin gücüyle ilgili iki farklı açıklama yaptı. Bölgede yaşanan son durumla ilgili ilk bilgiler geldi. İşte detaylar...

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaları yıkıyor!

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaların yıkımına devam ediyor. Konuyla ilgi Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, 'Vatandaşlarımız yıkım sırasında gerekli önlemlerini alsın ve yıkım ekibine zorluk çıkartmadan yardımcı olsunlar' açıklamasını yaptı.

Malatya'da depremde hasar gören 157 bina yıkılacak!

Malatya'nın Arguvan ve Hekimhan ilçelerinde meydana gelen, büyüklükleri 3.0 ile 4.5 arasında değişen depremlerde ağır hasar gören 157 bina yıkılacak.

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Malatya Güzelyurt Merkez Camisi açıldı!

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde zarar gördüğü için yıkılan  Güzelyurt Merkez Camisi yeniden ibadete açıldı.

TOKİ Malatya Hekimhan son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Hekimhan projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Hekimhan başvuruları bugün sona eriyor!

Toplam 73 adet konutun yer aldığı Malatya Hekimhan TOKİ için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Malatya Hekimhan başvuruları bugün başlıyor!

Malatya Hekimhan TOKİ projesinde yer alan 73 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Malatya Hekimhan kurası çekildi!

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmalrı devam eden projede kuralar çekildi. 

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Malatya Kurşunlu eski belediye binası restore edildi!

Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Kurşunlu Mahallesi’nin eski belediye binası, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildi.

Malatya Hekimhan asfalt Haberi

Malatya Hekimhan asfalt


Malatya’nın bütün ilçelerinin var olan sorunlarını çözmek için geceli – gündüzlü çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, Hekimhan ilçesinde 7 mahallede 34 kilometre birinci kat asfalt çalışması yapıp, 2 mahalleyi bir birine bağlayan 6 kilometrelik yolda ise genişletme ve altyapı çalışmaları yapıyor.

8 kilometre uzunluğundaki Salıcık - Işıklı,10 kilometre uzunluğundaki Başkınık- Çimenlik,11 kilometre uzunluğundaki Taşoluk - Akmağara yolu ile 5 kilometre uzunluğundaki Kösehasan mahalle yolları asfaltlandı.

6 kilometre uzunluğundaki Girmana – Kocaözü grup yolunda yol genişletme ve altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken; Eski Sivas yolu olarak bilinen grup yolu ise 4 metre genişlikten 8 metre genişliğine çıkarılıyor.

Hekimhan’da Büyükşehir Belediyesinin son 3 yılda önemli hizmetler ürettiğine değinen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, 7 mahallenin asfalt problemini çözdüklerini, 2 mahallenin ulaşımını sağlayan grup...