06 / 07 / 2024

malatya inönü mahallesi sosyal tesisi nerede

malatya inönü mahallesi sosyal tesisi nerede

Malatya Belediyesi’ nden yapılan açıklamaya göre, başta kadınlar ile çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemesi için İnönü Mahallesi' nde bir süre önce yapımına başlanan sosyal tesis tamamlandı...

Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Çalık, hastanenin kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun TBMM'de!

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

Malatya İnönü Stadı bu yıl yıkılacak!

1970 yılında kullanılmaya başlanan Malatya İnönü Stadı müsabakalara veda etti. Stadın bu yıl içinde yıkılması planlanıyor.

Malatya Stadı'nın yüzde 95'i tamam!

Malatya'da inşa edilen 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Stadı'nın yapımında sona gelindi. Yüzde yüzde 95'i tamamlanan stadın iç ve dış cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanıldı.

Malatya İnönü Stadı kapatıldı!

TFF heyeti, Malatya İnönü Stadı'nda incelemelerde bulundu. Heyetiin, statta Nisan ayına kadar futbol oynanamayacağı yönünde rapor vermesi üzerine, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi de iç saha maçları için İstanbul’da stat aramaya başladı.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı!

Park yatırımları için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 2017 yılının açılış programına İnönü Mahallesi Parkı ile start verdi.

Malatya İnönü Kapalı Çarşısı esnafı tapularına kavuştu!

İnönü Kapalı Çarşısı içerisinde bulunan 33 bağımsız dükkânın tapuları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi'nde hayata geçirdiği 16 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları...

malatya inönü mahallesi sosyal tesisi nerede Haberi

malatya inönü mahallesi sosyal tesisi nerede


Malatya Belediyesi tarafından İnönü mahallesinde inşa edilen çok amaçlı sosyal tesisin yapımı tamamlandı. 


Malatya Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, başta kadınlar ile çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemesi için İnönü mahallesinde bir süre önce yapımına başlanan tesis tamamlandı. Mahallelerde sanat ve eğitim kurslarının yanı sıra çeşitli organizasyonlar için kullanılabilecek tesis 260 metrekarelik bir kapalı alana sahip. 


En küçük detayları düşünülerek yapılan tesis tek katlı betonarme karkas yapı sistemiyle yapıldı. Dış cephesi modern mimari yapı görünümlü kiremit renkli koto kaplama ile yapıldı. Bakır işlemeli bay-bayan girişli olmak üzere 2 kapılıi olarak planlanan tesiste yer döşemeleri tavana kadar fayans. Doğalgazlı ısı sistemlerine sahip tesiste mutfaklarda mutfak dolabı ve tezgahları da birinci sınıf malzemeyle dizayn edildi.


Malatya Son...