17 / 05 / 2024

malatya inönü üniversitesi toki evleri fiyat

malatya inönü üniversitesi toki evleri fiyat

Malatya İnönü Üniversitesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Malatya İnönü Üniversitesi son başvuru...

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Meva Şehir için ön protokol imzaları atıldı!

Türk inşaat sektörünün önemli firmalarından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen Meva Şehir projesi için ön protokol imzaları atıldı.

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Ormanköy Çarşı mağazaları için ön talep toplanıyor!

Anadolu Yakası’nın Bağdat Caddesi’nden sonra ikinci önemli caddesi olan Alemdağ Caddesi’nde ilk planlı cadde mağaza ve dükkanları için ön talep başladı.

Ege Yapı Beyoğlu projesi için ön talep topluyor!

Ege Yapı, İstanbul'un en gözde semti Beyoğlu'da hayata geçirmeyi planladığı Hasköy projesi için ön talep topluyor. Projede teslimlerin 2021 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Liman Han, denize doğru kaydığı için ön cephesi askıya alındı!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, "Eminönü'ndeki 113 yıllık Liman Han denize doğru kaydığı için ön cephesini uzmanlar, mimar ve mühendisler eşliğinde çok dikkatli ve özenli bir çalışmayla çelik konstrüksiyon ile askıya aldık" dedi...

İmar barışı başvuruları için nöbetçi bırakıldı!

İmara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapıların kayıt altına alınması hedefiyle başlatılan imar barışı başvuruları bugün bitiyor. Edirne Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde başvurularda vatandaşa yardımcı olması amacıyla için nöbetçi memur görevlendirildi.

Bartın Üniversitesi rektörlük binasının inşaatı hızlandı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İnşaatın devam ettiğini söyleyen Tunç, projenin 15 milyon 720 bin liraya ihale edildiğini hatırlattı.

Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Çalık, hastanenin kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

malatya inönü üniversitesi toki evleri fiyat Haberi

malatya inönü üniversitesi toki evleri fiyat

TOKİ'nin  Malatya İnönü Üniversitesi projesinde bulunan 1 adet konut  ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkıyor.


TOKİ Malatya İnönü Üniversitesi son başvuru!

28 Nisan'da başvuruların başladığı TOKİ Malatya İnönü Üniversitesi son başvuru 30 Haziran 2016 olarak belirlendi. 


119,6 metrekare 3+1 dairenin bulunduğu TOKİ Malatya İnönü Üniversitesi projesinde fiyatlar 120 bin 238 liradan başlıyor. 


Satış duyurusu için