01 / 05 / 2024

Malatya işçi

Malatya işçi

Alınan bilgiye göre Malatya'da Milli Egemenlik Caddesi'ndeki 6 katlı bir apartmanın dış cephesini iskeleye çıkarak boyayan ve de 4. kattaki iskeleden düşen işçi hayatını kaybetti...

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Emlak Konut GYO tarafından Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için sözleşmeler imzalandı. İşte sözleşme bedelleri...

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Malatya'nın İkizce ve Mollakasım mahallelerinde imar planı değişikliği kabul edildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2023 mali yılına ait ek bütçe teklifi ile Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce ve Mollakasım mahallelerinde imar planı değişikliği kabul edildi.

Malatya TOKİ Yazıhan 2. etap konut kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Malatya Yazıhan İlçesi’nde inşa ettirilen konut kuraları için geri sayım başladı. Toplam 150 adet konut için 16 Kasım 2023 tarihinde kura çekilişi gerçekleştirildi.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 1. Kısım ve 2. Etap 1. Kısım deprem konutları için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap ve 2. Etap deprem konutları için sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar...

6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da 69 bin 263 hak sahipliği başvurusu kabul edildi!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin etkilemiş olduğu Malatya'da, konutları yıkılan ya da ağır hasar alan 69 bin 263 kişinin hak sahipliği kabul edildi.

Malatya Çarşı Projesi resmen başladı! İşte 220 dönümlük dev projede son durum!

Malatya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle Çarşı Projesi kapsamında ihale işlemlerinin tamamlanarak, çalışmalara başlandığı kaydedildi.

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Malatya'da esnaf için çelikten 338 iş yeri inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat tarihindeki depremlerin büyük hasar verdiği Malatya'da, dayanıklı çelik malzemeden 338 iş yeri kuruluyor...

Malatya'da inşa edilecek kalıcı konutlar için ilk kazma vuruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da TOKİ eliyle ilk etapta 1073, devamında inşa edilecek 750 konut için ilk kazmanın vurulduğunu belirtti.

Malatya'daki kalıcı konutlar için ilk kazma vuruldu! TOKİ ilk etapta 1.073 konut inşa edecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya Battalgazi'de, TOKİ eliyle ilk etapta 1.073, devamında inşa edilecek 750 konut için ilk kazmanın vurulduğu açıklandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Malatya projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye tam 513 ucuz konut geliyor! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliiği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Malatya işçi Haberi

Malatya işçi

Malatya'da bir apartmanın dış cephesini boyarken 4. kattaki iskeleden düşen işçi hayatını kaybetti.


Alınan bilgiye göre, Milli Egemenlik Caddesi'ndeki 6 katlı bir apartmanın dış cephesini iskeleye çıkarak boyayan Yoksul Ahmet Kos (30), 4. katta çalıştığı sırada dengesini kaybederek beton zemine düştü.


Olay yerine gelen ambulansla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan Kos,...