03 / 05 / 2024

malatya kaynarca asfalt çalışmaları

malatya kaynarca asfalt çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca Mahallesi sınırları içinde bulunan Hatunsuyu Caddesi’ni asfaltladı.Çevre yolu altında bulunan Kaynarca Mahallesi sınırlarından geçen Hatunsuyu Caddesi asfaltlanarak kışa hazır hale getirildi.

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Malatya'da 4 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Kaynarca Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 96 bin 668 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Malatya Büyükşehir'den 923 kilometre asfalt!

Büyüyen ve gelişen Malatya’nın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için her alanda çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama alanında başarılı çalışmalar yaptı.

Malatya Arapgir TOKİ asfalta kavuştu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arapgir’de asfalt sezonunu tamamladı. Malatya’ya en uzak ilçelerden biri olan Arapgir’de 2016 yılı içerisinde 38 kilometre asfalt çalışması yapıldı.

Malatya Büyükşehir'den 50 kilometre asfalt!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kış aylarının yaklaştığı bugünlerde hava şartlarının elverdiği ölçüde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kuluncak ilçesinin 2 önemli grup yolu asfaltlandı.

Malatya Pütürge'ye asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge’de yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ilçe merkezi sıcak asfalt ile kaplanıyor. Büyükşehir Belediyesi 14 kilometre uzunluğundaki Pütürge-Taşmış-Tepehan grup yolunu ise asfaltlayarak hizmete açtı.

Malatya'da riskli bölgelere kentsel dönüşüm geliyor!

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Melekbaba, Taştepe, Kaynarca, Yeşiltepe gibi yaş haddini doldurmuş riskli binaların yeniden yapılanması için kentsel dönüşüme kazandırılması için gerekli çalışmalar yapıldığını belirtti.

Malatya Hekimhan'a asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinde 7 mahallenin ulaşım sorununu çözerken, 2 mahallede ise çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Kaynarca'nın 9 mahallesine asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, asfalt çalışmalarını şehrin muhtelif bölgelerinde aralıksız olarak sürdürüyor.

Malatya Büyükşehir'in hedefi bin kilometre asfalt!

Malatya’nın sağlıklı büyümesinde büyük önem arz eden yolları bir bir Malatyalıların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, havaalanını Malatya- Kayseri yoluna bağlayan grup yolundaki çalışmalarda sona yaklaştı.

Malatya Darende'ye asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde sürdürdüğü yol ve asfalt çalışmalarına Darende ilçesinde ara vermeden devam ediyor.

malatya kaynarca asfalt çalışmaları Haberi

malatya kaynarca asfalt çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca Mahallesi sınırları içinde bulunan Hatunsuyu Caddesi’ni asfaltladı.


Çevre yolu altında bulunan Kaynarca Mahallesi sınırlarından geçen Hatunsuyu Caddesi asfaltlanarak kışa hazır hale getirildi. 8 metre genişliğinde 2,5 kilometre uzunluğundaki yol baştan sona sıcak asfalt ile kaplandı. Cadde, 2 bin ton asfalt kullanılarak standartlara uygun hale getirildi. Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmasını değerlendiren mahalle sakinleri, Hatunsuyu Caddesi’nin ulaşım bakımından önemli bir aks olduğunu, yapılan asfalt çalışmasının çok kaliteli olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesinin bölgede daha önce de yol çalışması yaptığını ifade eden mahalle sakinleri, “Büyükşehir Belediyesi Kuzey Kuşak yolu çalışmaları kapsamında mahallemizde birçok çalışma gerçekleştirdiler. Yeni yol açıyor, mevcut yollarda genişletme yapılıyor. Son yıllarda mahallemizin çehresi değişti. Yapılan asfaltı beğendik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”...