02 / 05 / 2024

malatya merkezi başvuruları

malatya merkezi başvuruları

TOKİ Malatya Merkez başvuruları bugün başlıyor. Toplam 97 adet konutun açık satışa sunulduğu projede 147,37 metrekarelik 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

EGM’de kadrolu çalışmak isteyenlere müjde! Başvurular başlıyor! Acele edin!

Emniyet Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere kadrolu personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Merkezi üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuruların 6 Kasım’da başlayacağı öğrenildi.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri başvurularında yaş şartı değiştirildi! Hizmet süreleri de düzenlendi!

2023 yılında gerçekleştirilecek Polis Meslek Eğitim Merkezi başvurularında yaş şartı ve hizmet süreleri düzenlendi. İşte ayrıntılar...

ÖSYM resmen duyurdu! 30 sözleşmeli personel alınacak! Başvurular bugün başladı! Acele edin!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 30 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu. Peki ÖSYM memur alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman sona erecek? İşte ayrıntılar..

Başvurular bugün sona eriyor! TOKİ'den 1047 lira taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya projesi için başvurular bugün itibariyle sona eriyor. İşte TOKİ Malatya projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Malatya'da 1047 TL taksitle 2+1 ve 3+1 konutlar! Malatya TOKİ başvuruları 3 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesi için başvuru dönemi 16 Mayıs tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Malatya Yazıhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan projesinde yer alan 14 adet konut için başvurular başladı.

Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Programı başvuruları 26 Nisan'da bitiyor!

Bursa Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı başvuruları 26 Nisan'da bitiyor...

TOKİ Malatya Battalgazi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Battalgazi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Pütürge projesi için başvurular başladı. Projede toplam 50 konut bulunuyor.

TOKİ Malatya Darende başvuruları başladı!

Toplam 127 adet konutun yer aldığı TOKİ Malatya Darende başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Malatya Merkez başvuruları başladı!

Malatya Merkez 568 adet konut projesi kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan ve açık satışa sunulan konutların başvuru dönemi bugün başladı..

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde kiralama başvuruları alınıyor!

Esenyurt'ta Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde konumlanan Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde satılık bağımsız bölümlerin yanı sıra kiralama başvuruları da alınıyor...

malatya merkezi başvuruları Haberi

malatya merkezi başvuruları

Ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Malatya Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 97 adet konut Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açık satış yöntemiyle satılıyor.


TOKİ Malatya Merkez başvuruları bugün başlıyor. Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek olan başvurular 31 Mart'a kadar devam edecek.


Daire fiyatları 125 bin 15 TL ile 147 bin 32 TL arasında farklılık gösteren TOKİ Malatya Merkez'de yüzde 10, 15 veya 25 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel ise sırasıyla 96, 108 veya 120 ay vadelendiriliyor.


Malatya Merkez TOKİ Evleri'nde 781,34 TL'den başlayan taksitler ile daire sahibi olunabiliyor. Projede 147,37 metrekare olarak tasarlanan 3+1 daireler bulunuyor.


Satış duyurusu için