18 / 05 / 2024

Malatya Pınarbaşı Mahallesi asfalt çalışmaları

Malatya Pınarbaşı Mahallesi asfalt çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Turgut Özal Tabiat Parkının da içinde bulunduğu Orduzu mevki Pınarbaşı Mahallesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

O ilde 9 adet arsa satılıyor! Konut imarlı arsa alma fırsatını kaçırmayın! 

Balıkesir Edremit Belediyesi, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Pınarbaşı Mahallesi'nde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri tek tek açıklandı. 

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Konya'da 24 taksitle KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı Mahallesi'nde yer alan arsayı 24 taksitle satışa çıkadı. 

Malatya Pütürge TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Malatya Pütürge 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Pütürge'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Pütürge'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Pütürge sosyal konut projesi... 

TOKİ Kayseri Pınarbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi

Konya Büyükşehir Belediyesi 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Yukarıpınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 18 konut imarlı arsayı 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022! Malatya TOKİ kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022 ve Malatya TOKİ kazananlar listesi 2+1 ve 3+1...

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 14.02.2022 isim listesi canlı yayın!

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 14.02.2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 14.02.2022 isim listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Malatya Pütürge kuraları bugün çekiliyor! 91 konut sahibini buluyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor.

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 14 Şubat 2022!

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 14 Şubat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 14 Şubat 2022 ve projeyle ilgili detaylar...

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Malatya Pütürge kura çekilişi 14 Şubat'ta!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Pütürge projesinin kura çekilişini yarın gerçekleştirecek.

Malatya Pınarbaşı Mahallesi asfalt çalışmaları Haberi

Malatya Pınarbaşı Mahallesi asfalt çalışmaları


Malatya Büyükşehir Belediyesi Turgut Özal Tabiat Parkının da içinde bulunduğu Orduzu mevki Pınarbaşı Mahallesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları kapsamında, Malatya’ya tekrar kazandırılan, son 3 ayda Malatyalıların büyük ilgi göstererek aileleriyle güzel vakit geçirebildikleri Turgut Özal Tabiat Parkında, ikinci etap çalışmalarından önce yollarda asfaltlama çalışmaları yapılıyor.

Malatyalıların yoğun ilgisi karşısında araç trafiğinin daha düzenli akması amacıyla düzenlemeler yapan Büyükşehir Belediyesi, Yeni Malatyaspor Kulübü tesislerinden başlayıp, Pınarbaşı Mahallesine inen yolu sıcak asfalt ile kapladı. Mişmişpark yolunda da altyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, alt yapı düzenleme çalışmalarının sonunda bu yolu da sıcak asfalt ile kaplayacak.

Geçtiğimiz yıl genişletme ve taş duvar çalışmaları ile bütün altyapısı yenilenen Pınarbaşı Mahalle yolu, bölge de oluşan trafik yoğunluğunun rahatlamasını sağlayacak.

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye...