07 / 05 / 2024

malatya sağlık kenti

malatya sağlık kenti

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Münir Erkal, seçim çalışmaları kapsamında büyük şehir statüsüne kavuşan şehri sağlam temeller üzerinde yeniden planlayacaklarını söyledi...

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Malatya'da 14 yeni sağlık tesisi inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen AK Parti Malatya 7.Olağan İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Şehre 56 sağlık tesisinin kazandırıldığını 14 tesis inşaatının da devam ettiğini açıkladı.

Malatya'da sağlık yatırımları için arsa devri!

Malatya Büyükşehir ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında Yeşiltepe’de yer alan Asker Hastanesi ile mevcut Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki arsanın devrine ilişkin hazırlanan protokol imzalandı.

Malatya'ya yeni sağlık yatırımları geliyor!

Vali Mustafa Toprak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda, Malatya’nın sağlık sektöründe büyük gelişmeler kat ettiğini ve bir sağlık merkezi olma yönünde önemli adımlar attığını belirtildi.

6 şehirde toplam 59 okul, 7 yurt ve 13 sağlık kuruluşu kapatıldı!

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Kilis, Şanlıurfa ve Adıyaman'da, FETÖ ile irtibatlı oldukları belirlenen 59 özel okul, 7 öğrenci yurdu, 13 sağlık kuruluşu, 8 etüt merkezi, 1 vakıf, 13 dernek ve 1 kurs merkezi mühürlendi.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Mart 2017'de açılacak!

İnşaat çalışmaları süren ve Türkiye'nin çağdaş çizgiler taşıyan ilk Sağlık Kenti olma özelliği taşıyan Kayseri Entegre Sağlık Kampusu, kapılarını 2017 Mart'ında hizmete açacak.

Malatya'ya 10 yeni aile sağlık merkezi yapılacak!

AK Parti Malatya İl teşkilatı tarafından her hafta düzenli olarak yapılan "Halk günü" etkinliği AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı başkanlığında gerçekleştirdi. Etkinlikte 10 yeni sağlık merkezinin müjdesi verildi.

Bursa'ya sağlık kenti kurulacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın 16 mega projesinden birine Suudi Prens Al Faisal talip oldu. Toplamda 1,5 milyar dolarlık yatırımdan oluşacak sağlık şehri için Sudi Prens arazi inceledi.

Suudi Arabistan prensi Al Saud Bursa'ya sağlık kenti kuracak!

Bursa İnşaat Fuarı, Körfez ülkelerinden gelen Arap yatırımcıların ilgi odağı oldu. Fuarı gezen Suudi Arabistan prenslerinden Al Faisal Al Saud,Bursa'da tam donanımlı sağlık kenti kurmak istiyor.

Suudi Arabistan prensi Bursa'ya sağlık kenti kurmak istiyor!

Suudi Arabistan prenslerinden Saud Bin Abdullaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud başkanlığındaki Arap heyet Bursa’da tam donanımlı sağlık kenti kurmak istediğini açıkladı.

Edirne Balkanlar'ın sağlık başkenti olacak!

Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. A. Muhsin Kişioğlu, son 10 yılı kapsayan dönemde Edirne'ye toplamda 200 milyon TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını söyledi.

Kenan Acıkök: Avrupa’nın da sağlık turizmi başkenti olacağız!

Tüm sağlık branşlarında düşük rakamlara üst düzey hizmet veren Türkiye’ye Avrupa’dan yoğun ilgi başladı. Devletin desteğini de arkasına alan Türkiye’nin önemli sağlık turizmi merkezleri TEMOS 5’e çıkarma yapacak

İzmir, dünyada sağlık turizminin başkenti olma yolunda!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, sağIlık hizmetlerine erişim konusunda Türkiye ortalamasının üstünde bulunan İzmir'in sağlık turizminde de uluslararası çekim merkezi olabileceğini söyledi. Sağlık turizmi için önemli olan şifalı suları da sıraladı.

malatya sağlık kenti Haberi

malatya sağlık kenti


Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Münir Erkal, büyükşehir statüsüne kavuşan şehri sağlam temeller üzerinde yeniden planlayacaklarını söyledi.


Ahmet Münir Erkal, seçim çalışmamaları kapsamında SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile birlikte Hekimhan ilçesini ziyaret etti. Şehrin yeni statüsüyle seçilecek belediye başkanına büyük sorumluluk düştüğünü vurgulayan Erkal, “Malatya, büyükşehir olmasıyla beraber çok ağır bir mükellefiyetle karşı karşıyadır. Eğer bu planlamada, ilk başta yapılacak asıl çalışma doğru yapılmazsa, Malatya büyük bir şehir değil, büyük bir köy olur. Bu nedenle temellerin sağlam atılması gerekiyor. Malatya 57 kere büyüyecek. 57 kere büyüyecek olan Malatya’yı yönetecek bir iradeyi seçeceksiniz. Malatya büyükşehir olarak planlanacak. Bunu önemsiyoruz. Bu, benim işim. 2040 projeksiyonlarına bağlı olarak projelerimizi yapacağız. Çevre yolunu yaparken, metronun izlerini de koyacaksınız. Eğer...