05 / 05 / 2024

Malatya Taştepe ve Akçadağ kentsel dönüşümü

Malatya Taştepe ve Akçadağ kentsel dönüşümü

MALATYA Büyükşehir Belediyesi, Beydağı bölgesinde 220 hektarlık alanda uygulanan Kentsel Dönüşüm çalışmasının ardından, Taştepe bölgesinde 80 hektarlık, Akçadağ ilçesinde de 52 hektarlık alanda Kentsel Dönüşüm Projesi başlatıyor.

TOKİ teslimlerinde son dakika! Kahramanmaraş'ta 15 bin 980, Malatya'da 7 bin 881 deprem konutu sahiplerine teslim edildi

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sonrası Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan konutlar hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş'ta 15 bin 980, Malatya'da ise 7 bin 881 konut hak sahiplerine teslim edildi.

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Tepeşehir Life Masadağı'nda teslimler 2025 Ağustos'ta! 

Tepeşehir Life Masadağı projesinde konut satışları başladı. Projede teslimlerin 2025 Ağustos'ta yapılması planlanıyor. Peki Tepeşehir Life Masadağı'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Malatya Gelinciktepe'deki 726 kalıcı konut Aralık'ta teslim edilecek!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya ilinin Gelinciktepe bölgesinde inşaat çalışmaları devam eden konutların 726 tanesi Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek.

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Malatya'daki tarihi Taş Köprü'nün restore edilmesi talebi mecliste!

Malatya'nın Arapgir ilçesinde yer alan tarihi Taş Köprü'nün restore edilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÖİB'den Ankara, İstanbul ve Malatya'daki 6 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara, İstanbul ve Malatya'da yer alan toplam 6 taşınmazın satışına onay verdi.

Tepe Nautilus'ta yeni markalar faaliyete başladı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren Tepe Nautius'ta markalar teker teker kepenk indirmeye başlamıştı. Son dönemde AVM'de yeni markaların faaliyete geçmesi ile Tepe Nautilus'un eski günlerine dönmesi bekleniyor. 

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Trakya'da 'Esen Tepe Taş Ev' trendi!

2015'ten beri Lüleburgaz Hamitabat Köyü’nde fotoğraf sanatçısı olan Erdem Esen’in işlettiği Esen Tepe Taş Ev'e ziyaretçi akını başladı.

Tepe Home Arnavutluk’ta ilk mağazasını açtı!

Tasarımlarıyla fark yaratan Tepe Home, Balkan Ülkesi Arnavutluk’ta mobilya sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Firma, Arnavutluk’ta ilk mağazasının açılışını yaptı.

TOKİ Malatya Yeşilyurt 2020 başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Malatya Taştepe ve Akçadağ kentsel dönüşümü Haberi

Malatya Taştepe ve Akçadağ kentsel dönüşümü

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Beydağı bölgesinde 220 hektarlık alanda uygulanan Kentsel Dönüşüm çalışmasının ardından, Taştepe bölgesinde 80 hektarlık, Akçadağ ilçesinde de 52 hektarlık alanda Kentsel Dönüşüm Projesi başlatıyor. 



Malatya Büyükşehir Belediyesi, Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ardından şimdi Taştepe ve Akçadağ bölgelerinde 2. Kentsel Dönüşüm dönemini başlatıyor. Taştepe-Hanımınçiftliği bölgesinde yaklaşık 80 hektarlık alan ile Akçadağ'da 52 hektarlık alanda uygulanması planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili teknik altyapı çalışmaları ihale edildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Battalgazi ilçesinde bulunan Taştepe-Hanımın Çifliği bölgesinde 80 hektarlık, Akçadağ'da da 52 hektarlık alanda Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarının başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, "615 yapının bulunduğu TaştepeHanımınçiftliği ile 268 yapının bulunduğu Akçadağ'da; hak sahipliliği değerleme formlarının hazırlanarak, halihazır haritaların güncellenmesi, değerleme formlarının hazırlanarak icmal listelerinin düzenlenmesi, kentsel...