18 / 05 / 2024

Malatya tesis açılışı

Malatya tesis açılışı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Malatya’ya 6’ısı baraj olmak üzere 17 tesis kazandırılıyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Malatya’mıza eli boş gelmek caiz değildir. Heybemiz dolu geldik” dedi.

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Kayseri Kocasinan'daki 5 tesis hizmete açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi’nin hizmet odaklı projelerinin ürünü olan 5 yeni tesisin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Kocasinan Sancaktepe Sosyal Tesisi açılışa hazır!

Kocasinan Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi'nde inşa ettirilen yeni nesil sosyal tesis açılış için hazır.

Gaziantep Yaylacık'a yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi, Yaylacık Mahallesi'nde hayata geçirdiği cami ve sosyal tesis açılışını yaptı.

Erzurum'da askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM'de!

Erzurum'a veya ilçelerine bir askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yeni Malatya Stadyumu bugün açılıyor!

Merkez Battalgazi ilçesinde 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Yeni Malatya Stadyumu'nun yapımı tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stat bugün açılıyor.

Malatya Stadyumu açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan miting alanında Malatya Stadyumu ve Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin toplu açılış töreni gerçekleşti.

İncirliova'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Aydın İncirliova'da 8 tesis ve 15 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti.

Malatya Yeni İlçe Terminali açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen Toplu Açılış Töreni kapsamında açılışı yapılan, Malatya Yeni İlçe Terminali 23 Şubat Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Antalya'daki 732 milyon TL'lik 67 tesis yarın açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım Antalya'da birçok alanda inşa edilen, maliyeti 732 milyon lira olan 67 tesisin açılışını yapacak.

Malatya tesis açılışı Haberi

Malatya tesis açılışı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Malatya’ya 6’ısı baraj olmak üzere 17 tesis kazandırılıyor. Tesislerin temel atma ve açılışları için düzenlenen toplu açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Malatya’mıza eli boş gelmek caiz değildir. Heybemiz dolu geldik” dedi. 6 adeti baraj geri kalanı ise taşkın koruma olmak üzere 17 tesisin temel atma ve açılışı için Malatya’da Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci’nin katılımı ile toplu açılış töreni düzenlendi. Beylerderesi’nde yapılacak barajın hemen yanı başında yapılan tören Bakanların yanı sıra Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ak Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat...