28 / 07 / 2024

malatya üniversite nerede

malatya üniversite nerede

İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi inşaatının bir bölümünde meydana gelen göçükte 3 işçi yaralandı...

En son nerede, ne zaman deprem oldu? 13 Temmuz 2023 az önce deprem mi oldu? Son dakika depremler!

Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Malatya ve çevresinde sabah saatlerinde birçok kişi tarafından hissedilen depremler kaydedildi. Peki, deprem mi oldu, nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre son depremler listesi...

Marmaray’da ‘deprem vergileri nerede’ eylemi!

İstanbul'da üniversite öğrencileri, deprem vergilerle ilgili Marmaray'da eylem gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından Marmaray'ın tutacak yerlerine asılan "Deprem Vergileri Nerede?" yazılı dövizler, görevliler tarafından toplandı.

12 soruda TOKİ Malatya 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ  Malatya 50 bin konut kampanyasında kaç konut inşa edilecek? TOKİ Malatya 50 bin konut nerede? TOKİ Malatya 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 12 soruda TOKİ Malatya 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Malatya Turgut Özal Üniversitesi kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Malatya Turgut Özal Üniversitesi" kararı aldığı duyuruldu. Üniversite müjdesi kentte coşkuyla karşılandı...

Malatya'ya ikinci üniversite geliyor!

Malatya’da kurulacak ikinci üniversite için Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin talimatları ile İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay bir çalışma yürütüyor.

Malatya'ya 2. üniversite geliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, gelecek aylar içerisinde Malatya'ya yapmak istedikleri onkoloji hastanesinin temelini atmış olacaklarını ve kente ikinci üniversite yapılması konusunda da belirli bir noktaya geldiklerini söyledi.

Malatya TOKİ Beydağı kura çekimi nerede?

TOKİ Malatya Beydağı'nda yer alan 778 adet daire satışa çıkarılıyor. Projede 556,99 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Malatya TOKİ Beydağı kura çekimi nerede?

Alt gelir TOKİ Malatya Beydağı kura çekilişi nerede?

TOKİ Malatya Beydağı'nda yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. Projede aylık taksitler 250 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Alt gelir TOKİ Malatya Beydağı kura çekilişi nerede?

TOKİ Malatya Beydağı kura çekimi nerede?

Daire alanlarının 121,38 metrekareden başladığı projede taksitler 556,99 TL olarak belirlendi. Proje 778 adet daireden oluşuyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı kura çekimi nerede?

TOKİ Malatya Beydağı kura çekilişi nerede yapılacak?

Taksitlerin 556,99 TL olarak belirlendiği projede dairelerin tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirlendi. Peki TOKİ Malatya Beydağı kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Malatya Beydağı kura çekilişi nerede?

TOKİ Malatya Beydağı konut fiyatları 120 bin 784 TL'den başlıyor. Kurayla satışa sunulan projede minimum 10 bin 694 TL peşin ödeme yapılıyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı kura çekilişi nerede?

Malatya’ya hızlı tren ve 2. üniversite geliyor!

Türkiye’ye 10 maddelik Cumhuriyet Bayramı Müjde Paketi’ni açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Malatya’ya da Hızlı tren, 2’nci üniversite, kayısıya teşvik ve yeraltı kaynaklarının işlenmesi için fabrika sözü verdi.

TOKİ Malatya Akçadağ kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Akçadağ Belediyesi Malatya Akçadağ'da 308 adet konutu kura ile satışa sunuyor. Kura çekilişi bugün yapılacak projede 2+1 daireler bulunuyor.

malatya üniversite nerede Haberi

malatya üniversite nerede

İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi inşaatının bir bölümünde meydana gelen göçükte 3 işçi yaralandı.


İnönü Üniversitesi merkez kampüsünde Eczacılık Fakültesi için yapılan binanın ikinci katında beton dökümü sırasında göçük meydana geldi.


İşçilerden Ali Özkaraaslan, Tahsin Kaya ve Muzaffer Aslan yaralandı. Kolona tutanarak düşmekten kurtulan bir işçiyi, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri itfaiye aracı yardımıyla aşağıya indirdi.


Ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri, göçük altında kalan olup olmadığını kontrol...