29 / 04 / 2024

Malatya Yazıhan projeleri

Malatya Yazıhan projeleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde değişim- dönüşüm ve yenileme çalışmaları başladı. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, hayata geçirilecek yatırımlardan bahsetti.

Malatya Yazıhan'a TOKİ müjdesi!

Yazıhan Belediyesi’nde yapılan toplantıda konuşan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, TOKİ ile ilgili sıkıntımızı sayın Çalık biliyor. Bizim 30 bin metrekarelik bir yerimiz var, burası Yazıhan’da gözde bir yer" dedi

Malatya TOKİ Yazıhan 2. etap konut kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Malatya Yazıhan İlçesi’nde inşa ettirilen konut kuraları için geri sayım başladı. Toplam 150 adet konut için 16 Kasım 2023 tarihinde kura çekilişi gerçekleştirildi.

Malatya'daki deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen Malatya'nın Yazıhan ilçesinde inşa edilen deprem konutlarının hak sahiplerine verilmesine az bir süre kaldı. İnşa edilen 157 konut ise önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edilecek.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

Malatya Yazıhan TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!   

TOKİ Malatya Yazıhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Yazıhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Yazıhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Yazıhan sosyal konut projesi... 

Köylüler gece uyuyup sabah bahçeye bakınca dehşete düştü! Yazın favori meyvesinde yüzde 70 kayıp var

Yaz aylarının favori meyveleri arasında yer alan kayısıyı don vurdu. Malatya'daki bahçelerde yüzde 70 ve üzeri kayıp olduğu ifade ediliyor.

İzmir halkı bu projeleri bekliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen bugünkü köşe yazısında İzmir'de hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. 

TOKİ Malatya Yazıhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan projesinde yer alan 14 adet konut için başvurular başladı.

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Elazığ ve Malatya'daki konutlar yaz aylarına kadar hak sahiplerine teslim edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Yaz aylarına kadar Elazığ'da 20 bin ve Malatya'da 6 bin konutun tamamını, inşallah hak sahiplerine vermiş olacağız" dedi.

TOKİ Malatya 79 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Malatya'ya 79 yeni konut müjdesi!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Malatya Yazıhan projeleri Haberi

Malatya Yazıhan projeleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan'da değişim- dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı. İlçe merkezinin altyapısı Büyükşehir Belediyesi büyük ölçüde yenilenmişti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, ilçe merkezinin en önemli caddeleri olan Hastane ve 15 Temmuz Caddelerinde, kaldırım, yol, peyzaj ve aydınlatma çalışmaları yapılıyor. 

Yazıhan'da büyük yatırımlar yapıldığını söyleyen Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, "15 kilometre uzunluğundaki Durucasu, Kömüşhan, Bereketli, Mısırdere grup yolunu geçtiğimiz yıl genişleten Büyükşehir Belediyemiz bu yıl yolu asfaltladı. Yenimahalle, Böğürtlen, Göğük mahallelerimiz de yolları asfaltlandı. Şuana kadar 20 kilometrelik sathi asfalt çalışması yapıldı. İlçe merkezimizde içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları tamamlanarak üstyapı çalışmaları başladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat Hastane ve 15 Temmuz caddelerimizi prestij caddelere dönüştürüyor. Düzenlemelerin yapıldığı noktalarda perde duvar çalışmaları da yapılıyor. Yazıhan Belediyesi olarak...