17 / 05 / 2024

Malatya Yeşilyurt kültür evi

Malatya Yeşilyurt kültür evi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park, Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, Malatya ili, Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi 1232 ada 1 parselde bulunan gayrimenkulü 18 milyon TL'ye satıyor...

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

TOKİ Malatya Yeşilyurt 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt projesi kapsamındaki 383 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Malatya Yeşilyurt başvuruları 6 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt projesindeki konutlar 6 Temmuz 2020 tarihinde satışa çıkıyor.

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Malatya Yeşilyurt kültür evi Haberi

Malatya Yeşilyurt kültür evi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park, Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Polat, projelerin tamamlanarak hizmete girmesinden sonra bölgenin cazibe merkezi olacağını ifade etti.


Yeşilyurt Belediyesi tarafından projelendirilen Gedik Kent Park, Eski Cezaevinin Kültür Evine dönüştürülmesi ve Seyir Kulesi çalışmaları devam ediyor. Projeler tamamlandığında hem Malatya’nın hem de Yeşilyurt İlçesindeki yaşam kalitesine artı değerler kazandıracak. Gedik Mahallesi Gedik tepede inşası devam eden ‘Kent Park’ ve diğer iki projenin süreçlerini takip eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ilçenin geleceğine yönelik ciddi yatırımlar olarak gördükleri üç projenin yapımına büyük bir önem verdiklerini söyledi.


Başkan Polat, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle birlikte sosyal tesis, kafe-restaurant, yeşil alanlar, kamelyalar, oturma ve yürüyüş alanları ve görsel...