18 / 05 / 2024

malatya yol yenileme çalışmaları

malatya yol yenileme çalışmaları

Malatya'daki Battalgazi ilçesi sınırları içinde yer alan Battalgazi yolunda değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları başlıyor.

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Malatya Yol ve Altyapı Dairesi'ne yeni bina tahsis edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde yoğun bir çalışma temposu sergileyen Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı için yeni bir hizmet binası tahsis etti.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Malatya'da yenileme çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ilçesine bağlı Kaldırım Mahallesinde sürdürdüğü kent yenileme çalışmaları devam ediyor.

Malatya Battalgazi yolunda dönüşüm başlıyor!

Malatya'daki Battalgazi ilçesi sınırları içinde yer alan Battalgazi yolunda değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları başlıyor.

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya Beydağı TOKİ başvuru tarihi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 322 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Malatya Tevfik Temelli Caddesi'nde dönüşüm başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Temelli Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı.

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.

Malatya Akçadağ'ın altyapısı tamam!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapı şebeke çalışmaları tamamlanan Akçadağ ilçesinde yol yatırımlarına başladı.

Şanlıurfa Eyyübiye yeni yollarına kavuşuyor!

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

malatya yol yenileme çalışmaları Haberi

malatya yol yenileme çalışmaları


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçe sınırları içinde yer alan Battalgazi  yolunda değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başlıyor. Proje için ilk kazma Pazartesi günü vurulacak.

Battalgazi yolunda hayata geçirilecek olan proje için birinci etap çalışması İtfaiye kavşağından başlayıp, Kantar’da son bulacak.

750 metrelik bölümde Büyükşehir Belediyesi,2.5 metre genişliğinde kaldırım,2 metre genişliğinde cep otopark, 2 metre genişliğinde bisiklet yolu 14 metre genişliğinde yollar,1 metre arayla aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları yapılacak. 



Malatya Büyükşehir...