04 / 05 / 2024

malatyada kurulan baz istasyonları

malatyada kurulan baz istasyonları

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, mahalle sakinlerinin izni olmadan, anlaşma yapılan evin veya apartmanın çatısına kurulan baz istasyonlarından rahatsız olan vatandaşların şikayetlerini dile getirdi..

Malatya'da kurulan baz istasyonları meclis gündeminde!

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, mahalle sakinlerinin izni olmadan, anlaşma yapılan evin veya apartmanın çatısına kurulan baz istasyonlarından rahatsız olan vatandaşların şikayetlerini dile getirdi..

İKÇÜ'nün bazı teknik bölümleri ilçede kurulacak!

Kemalpaşa'da yıllardır hayali kurulan üniversite için ilk somut adım atıldı. Kemalpaşa Belediyesi ile İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), üniversitenin bazı teknik bölümlerinin ilçede kurulması için protokol imzaladı.

Samsun Atakum'da baz istasyonu inşaatına itiraz!

Samsun Atakum'daki Çağdaş Kent Sitesi sakinleri evlerinin karşısına kurulan baz istasyonu nedeniyle dün ayaklandı. Vatandaşlar, alanın imar planında spor ve okul için olarak ayrıldığı söyle

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda bulunan baz istasyonu mahkemelik oldu!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde kurulan baz istasyonunun kaldırılması için mahalle sakinleri şikayetçi oldu. Duraklı mahallesi sakinleri, şikayetleri üzerine gelen bilirkişi heyetine baz istasyonunun insan sağlığına zarar verdiği gerekçesiyle kald

Kurulan şirket sayısı yüzde 21 arttı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), haziran ayına ilişkin kurulan-kapanan şirket istatistiklerini açıkladı. Buna göre, haziranda kurulan şirket sayısı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 21,69 artarak 4 bin 774 oldu.

Yeni kurulan şirket sayısında bir önceki aya göre yüzde 2,14 artış oldu!

Yılın ilk 6 ayında toplam 30 bin 291 şirket ve kooperatif kuruldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), haziran ayına ilişkin kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini açıkladı.

Haziran'da kurulan şirket sayısı yüzde 21 arttı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), haziran ayına ilişkin kurulan-kapanan şirket istatistiklerini açıkladı. Haziran'da kurulan şirket sayısı 4 bin 774, kapanan şirket sayısı ise 964 oldu

Akmerkez Gayrimenkul, genel kurul gündemindeki bazı kararları iptal ediyor!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akmerkez Gayrimenkul, genel kurul gündemindeki bazı kararları iptal ediyor.

Akiş GYO 2013 genel kurul gündemindeki bazı kararları değiştirdi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 genel kurul gündemindeki bazı kararları değiştirdi.

Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun tam metni!

Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun 28 Haziran 2014 tarihinde 29044 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Türk Ceza Kanunu kapsamında yapılan değişiklikler...

Ataşehir'deki trafo yangını nedeniyle bazı bölgelere bir süre elektrik verilemedi!

Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde bulunan yeraltı kablolarının olduğu kısımda yangın çıkması sonucu İstanbul'un Anadolu yakasında bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşandı. Bölgeye saat 23.20 itibarıyla elektrik verilmeye başlandı...

Ege-Koop kentsel dönüşüm projelerini blok bazında gerçekleştirecek!

Birçok ilçeden sayısız talep aldıklarını açıklayan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Bizzat evlerine, arsalarına dair belgeleri getirip ofisimize bırakıyorlar. Kentsel dönüşüm projelerini blok bazında gerçekleştirme kararı aldık" dedi...

Ege-Koop kentsel dönüşüm projelerini blok bazında yapacak!

Ege-Koop, vatandaşların yoğun taleplerine kayıtsız kalmayarak, kentsel dönüşüm projelerini blok bazında da gerçekleştirme kararı aldı. Genel Başkanı Hüseyin Aslan " blok bazında da dönüşüme girmemizi içeren taleplerle başa çıkarmıyoruz" şeklinde konuştu.

malatyada kurulan baz istasyonları Haberi

malatyada kurulan baz istasyonları


Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'daki baz istasyonlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya ilinde de mahallelerin ortasına, yerleşim yerlerine çok yakın bölgelere GSM şirketleri tarafından baz istasyonları kurulmakta olduğunu dile getiren Ağbaba, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.


Ağbaba, Malatya'da mahalle sakinlerinin izni olmadan, anlaşma yapılan evin veya apartmanın çatısına kurulan baz istasyonlarının haklı olarak vatandaşların tepkisine sebep olduğunu ifade etti. 


Malatya’nın hemen hemen tüm merkezi yerlerinde kurulan baz istasyonları halk sağlığına yönelik ciddi bir tehlike yaratmaktadır diyen Ağbaba, 6 soru sordu.


Ağbaba'nın soruları


1- Baz istasyonlarının çevresinde alıcı ve verici olduklarından dolayı çevresindeki canlılar üzerinde elektromanyetik alan oluşturduğu bilinmektedir. Bu alanın yoğun olması durumunda insan sağlığına yönelik ciddi bir tehlike arz ettiği açıkken Bölge Müdürlüğü...